Haberler

Van'daki Deprem

Tunceli Gazeteciler Derneği (TGD) Başkanı Ercan Topaç, Van'daki depremde hayatını kaybeden dernek üyesi Cem Emir'in vefatı sonrasında taziyede bulunan herkese teşekkür mesajı yayımladı.

Tunceli Gazeteciler Derneği (TGD) Başkanı Ercan Topaç, Van'daki depremde hayatını kaybeden dernek üyesi Cem Emir'in vefatı sonrasında taziyede bulunan herkese teşekkür mesajı yayımladı.

Topaç, dernek yönetim kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, Van'da yaşanan 5,6 büyüklüğündeki depremde görev başındayken kaldığı otelin yıkılması sonucu enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Tunceli Gazeteciler Derneği üyesi ve Doğan Haber Ajansı muhabiri Cem Emir'in vefatı sonrasında taziye ziyaretinde bulunan ve mesaj yayımlayan herkese teşekkür etti.

Dernek yönetim kurulu adına yayımlanan mesajda, şu ifadelere yer verildi:

"Değerli meslektaşımız Cem Emir'in vefatı dolayısıyla ulusal ve yerel medyada baş sağlığı mesajı yayımlayanlar ile Tunceli Gazeteciler Derneğini bizzat ziyaret eden ve telefonla arayan; Tunceli Valisi sayın Mustafa Taşkesen'e, Belediye Başkanı sayın Edibe Şahin ve belediye meclis üyelerine, Emniyet Müdürü sayın Ertan Yavaş'a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şefik Kara'ya, Dersim Spor Kulübü Başkanı Erdal Güntaş ve yönetim kurulu üyelerine, sanatçı Ferhat Tunç'a, Tunceli Ziraat Odası Başkanı Mazlum Arslan ve yönetim kurulu üyelerine, Tunceli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Cengiz ve yönetim kurulu üyeleri Kazım Korkmaz ve Ali Kaya'ya, Tunceli'deki işçi ve memur sendikaları temsilcilerine, TMMOB İKK Sekreteri ve Makine Mühendisleri Odası Tunceli İl Temsilcisi Fethi Kılıç'a, müftülük yetkililerine, başta Diyarbakır olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinden gelen meslektaşlarımıza ve telefonla arayarak acımızı paylaşan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel'e, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Ahmet Akabay'a, gazeteci Uğur Dündar'a, CHP Tunceli eski Milletvekili Hasan Güyüldar'a, Spor Bakanlığı'ndan Haydar Doğan'a, sanatçı sayın Lütfü Gültekin'e, Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak'a, Nazımiye Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek'e, Pülümür Belediye Başkanı Mesut Coşkun'a, Pertek Belediye Başkanı Kenan Çetin'e, Tunceli Barosu Başkanı avukat Fatma Kalsen'e, İHD Tunceli Temsilcisi avukat Barış Yıldırım'a, Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı Hasan Kaplan'a ve Bedensel Engelliler Derneği Tunceli Şube Başkanı sayın Bedri Es'e ve tüm yurttaşlarımıza duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz."

- TUNCELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title