Haberler

Van'da Tsyd-turkcell Spor Basını Semineri Yarın Başlıyor

Türkiye Spor Yazarları Derneği (Tsyd) Van Temsilcisi İkram Kali, Basın Mensupları ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Yyü) Öğrencilerine Yönelik Yapacakları 'Tsyd-turkcell Spor Basını Semireni'nin Yarın Başlayacağı Belirtti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Van Temsilcisi İkram Kali, basın mensupları ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencilerine yönelik yapacakları 'TSYD-Turkcell Spor Basını Semireni'nin yarın başlayacağı belirtti.

Van YYÜ Kültür Merkezi Prof. Dr. Cengiz Andiç Konferans Salonu'nda 6 Mayıs 2008 günü saat 14.00'da başlayacak seminere katılacak spor yazar ve yorumcularının gazetecilik mesleği içinde ayrı bir uzmanlık alanı olan spor ile ilgili birikim ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacağı bildirildi. Konukların, Van Ferit Melen Havaalanı'ndan TSYD Van Temsilcisi İkram Kali, gazeteciler, Spor Taban Birlik başkanları ve Belediye Vanspor yöneticileri tarafından karşılanacağı belirtildi. TSYD Van Temsilcisi İkram Kali yaptığı açıklamada, deneyimli spor yazarları ve yorumcularının iki gün boyunca Van'da kalacaklarını belirterek, bu semineri çok önemsediklerini ifade etti. Eğitim seminerinin Van'ın spor potansiyeline, gazeteciliğine, başarısına verilen önem ve değerin bir sonucu olduğunu vurgulayan Kali, bu etkinliğin Belediye Vanspor'un 2. Lige yükselme sevincine, spor sevgisine de güç ve renk katacağı inancında olduğunu söyledi. Kali, "Seminere konuşmacı olarak katılanlar, gazetecilik mesleği içinde ayrı bir uzmanlık alanı olan, spor yazarlığı ile ilgili deneyimlerini, birikimlerini basın mensupları ve YYÜ üniversitesi öğrencileriyle paylaşacaklar. 1994 yılından günümüze kadar Van'ın sporuna ve spor gazeteciliğinin gelişmesine çeşitli katkılar yapmıştır. 'TSYD-Turkcell Spor Basını Semineri' daha önce Eskişehir, Kocaeli, İzmir, Mersin, Diyarbakır illerinde gerçekleştirilmiştir. Yapacağımız seminer ile Van'da bu iller arasında yer alacaktır. Bu semineri Van'a taşıyan TSYD ve Turcell'e teşekkür ediyorum" dedi.

Van'da düzenlenecek olan seminere TSYD Başkanı Esat Yılmazer, TSYD Yönetim Kurulu Üyeleri Faik Gürses, İlyas Namoğlu, Turkcell Kurumsal İletişim Bölümü'nden Tunç Saral, Sabah Gazetesi köşe yazarı Gürcan Bilgiç, Akşam Gazetesi Köşe Yazarı Gülengül Altınsay ve Lig TV Muhabiri Pınar Argun'un katılacağı belirtildi.

(AKK-Y) 05.05.2008 15:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title