Haberler

DİYARBAKIR - Vali Karaloğlu ve gençler "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi

Güncelleme:

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve gençler "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu ve gençler "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izledi.

Bir alışveriş merkezinin sinema salonunda düzenlenen etkinlikte, filmi izleyenler duygu dolu anlar yaşadı.

Filmin sonunda gazetecilere açıklama yapan Karaloğlu, bu topraklarda yaşanmış hikayelerden oluşan beyaz perdeye aktarılan filmi seyrettiklerini söyledi.

Gerçek hayatta yaşanan iki kahramanın hayatının kesişmesini anlatan filmi izlerken duygulu anlar yaşadıklarını anlatan Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Zaman zaman hüzünlendik. Şunu da fark ettik bu topraklarda hep Eren Bülbül'ler ve Ferhat komutanlar var. Bu topraklar Erenlerin sayesinde, Ferhat komutanların fedakarlığıyla ve vatanseverliğiyle ilelebet uyanış gençlikle var olacak. Hem şehitlerimizi unutmayacağız hem de ihaneti unutmayacağız. Bu filmde bir taraftan vatan sevgisi, acı, fedakarlık, adanmışlık ve sadakat var. Diğer taraftan da ülkesine ve insanına ihanet var. İnşallah hem fedakarlıkları hem bu toprakları toprak yapan şehitlerimizin aziz hatırasını unutmayacağız. Gençlerimize bunu aktaracağız. Gençlerimiz uyanık olarak bu topraklarda bu ve benzeri olaylara fırsat vermeyecekler diye temenni ediyorum. Filmde emeği geçenlere teşekkür, şehitlerimizi de rahmetle yad ediyorum."

Filmde Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle Mehmetçiğin girdiği çatışmada şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve Eren Bülbül'ün öyküsü anlatılıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Münir Karaloğlu Eren Bülbül Diyarbakır alışveriş Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
title