Haberler

Vali Güzeloğlu'ndan Muhtarlara: Vicdani Vekilimizsiniz

DİYARBAKIR Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 45 mahalle muhtarı ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, "Muhtar bizim gözümüz, kulağımız, elimiz, ayağımız, bizim temsilcimiz, bizim oradaki en yetkili organımız.

DİYARBAKIR Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 45 mahalle muhtarı ile bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, "Muhtar bizim gözümüz, kulağımız, elimiz, ayağımız, bizim temsilcimiz, bizim oradaki en yetkili organımız. Özellikle mahallerinizdeki yoksul vatandaşlarımızla ilgili meselelerde de hem hukuki hem de vicdani vekilimizsiniz" dedi.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu merkez Yenişehir ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi. Yenişehir Belediyesinde düzenlenen toplantıya muhtarların yanısıra Yenişehir Belediye Başkan Vekili Serdar Kartal ve kurum müdürleri de katıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Güzeloğlu, bu tür toplantıların temel amacının insana hizmet etmek, beklentileri karşılamak, var olan sıkıntıları gidermek ve hizmet kalitesini en iyi seviyeye çıkarmak olduğunu söyledi. Devletin bütün kurumlarının millet için var olduğunu, eğitim, sağlık, kültür, spor, bilim, sanayi, ticaret, alt yapı ve üst yapı da dahil bütün alanlarda çok önemli hedefleri olduğunu söyleyen Vali Haasan Basri Güzeloğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

" Diyarbakır, gelişen Türkiye'nin bölge merkezliğinden uluslararası ticaret, üretim şüphesiz eğitim kentine taşıma iddiamız var. Bunu el birliğiyle yapacağız. Bugün hem yatırım hem de yapılabilir yenilikler adına çok önemli fırsatlarımız var. Muhtarlarımızdan da şüphesiz çok büyük katkılar bekliyoruz. Özellikle mahallelerinde ve mahalle bazlarında gerçekleştirilen kamu hizmetleri, devam eden yatırımlarda, çalışma ve projelerde her hangi bir eksiklik, eksikliğe bağlı yetersizlik varsa doğrudan ilçe Kaymakamlarımıza, ilgili kurum müdürlerimize bildirmesini istiyoruz. Çünkü, muhtar bizim gözümüz, kulağımız, elimiz, ayağımız, bizim temsilcimiz, bizim oradaki en yetkili organımız. Özellikle mahallerinizdeki yoksul vatandaşlarımızla ilgili meselelerde de hem hukuki hem de vicdani  vekilimizsiniz. Bir kişi kimsesiz ve sahipsiz kalmışsa onun kimsesi de, sahibi de devlettir, millettir, siz de onun  temsilcisisiniz. İlçe kaymakamlıklarımıza, ilçe vakıflarımıza ve ilgili kurumlarımıza lütfen en kısa zamanda bildiriniz. Hiç bir mahallesinde, hiç bir köşesinde bu ilin, hiç bir vatandaşımız kendisini kimsesiz hissetmesin, çaresiz görmesin. Devlet bunun için var, kaynaklarımız, kurumlarımız, kadrolarımız bunun için var. Bu bir manevi mesuliyettir, bunu muhtarlarımızdan bekliyor ve istiyorum. Sizler vatandaşlarımızın taleplerini bizlere ileten olacaksınız."

- Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Basri Güzeloğlu Diyarbakır Yenişehir Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title