Haberler

Vali Demirtaş 'Huzurda Buluşuyoruz' Projesi Kapsamında Vatandaşlarla İftar Yaptı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, ’Huzurda Buluşuyoruz’ etkinlğinde vatandaşlarla iftar yaptı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 'Huzurda Buluşuyoruz' etkinlğinde vatandaşlarla iftar yaptı.

Güney Adana Kalkınma Programı kapsamında İl Müftülüğü tarafından hazırlanan 'Şen Camiler' Projesi kapsamında düzenlenen 'Huzurda Buluşuyoruz' etkinliği çerçevesinde gerçekleştirilen iftar programında Adana Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşlarla biraraya geldi.

Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi'nde düzenlenen programda orucun açılmasının ardından konuşan Vali Demirtaş, kamu yatırımlarından da bahsederek, vatandaşların huzuru ve refahı konusunda tüm hizmetlerin artarak devam ettiğini söyledi. Vali Demirtaş, "Adana TOKİ Numune Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Yüreğir Devlet Hastanesi adıyla vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ederken, eski Devlet Hastanesi'nin bulunduğu alana 100 yataklı yeni bir hastaneyi siz değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca Seyhan İlçemizde 150 yatak kapasiteli bir hastane de kentimize kazandırarak, sağlık alanında olduğu gibi eğitim ve diğer kamu hizmetleri ile hak ettiğiniz kaliteli bir yaşamı sizlere sağlamak için tüm kamu ve yerel yöneticilerimizle birlikte gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Vali Demirtaş, iftara katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, bu tür etkinlikler ile birlikte olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

Programa Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Demirtaş Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title