Haberler

Uşak Üniversitesi'nde Bahar Şenlikleri

Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsü'nde Düzenlenen 2. Bahar Şenliği Coşkuyla Kutlandı. Şenliklerde Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Hazırladığı Defile İse İlgiyle İzlendi.

Uşak Üniversitesi Bir Eylül Kampüsü'nde düzenlenen 2. Bahar Şenliği coşkuyla kutlandı. Şenliklerde Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin hazırladığı defile ise ilgiyle izlendi.

Uşak Üniversitesi'nin düzenlediği Bahar Şenliği'ne Vali Kayhan Kavas, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Altuntaş, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Ruhi Candan, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Şişman, öğretim görevlileri, üniversite öğrenciler ve daire müdürleri katıldı.

Şenlikte, fakülte ve meslek yüksek okulları arasında düzenlenen spor müsabakalarının başarılı olan öğrencilere ödülleri verilirken, Avrupa Birliği projelerinden Üreme Sağlığı Projesi'nde emeği geçen öğrencilere de Vali Kayhan Kavas tarafından sertifikaları dağıtıldı. Öğrenci grupları tarafından çiftetelli, Balkan dansı ve zeybek oyunlarının sergilendiği etkinliklerde, Türk Halk Müziği konseri, animasyon gösterileri ve Uşak Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen defile ilgiyle izlendi.

Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adnan Şişman şenlikte yaptığı konuşmada "Kuruluşumuzdan bu yana bizlere desteklerini esirgemeyen Uşak halkına teşekkür ediyoruz. Üniversitemizin ileriki yıllarda daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz geleneksel bahar şenliğinin ilerleyen yıllarda daha güzel olacağını umut ediyorum" dedi.

Uşak Üniversitesi'nin her geçen gün daha da iyi bir konuma geldiğini ifade eden Vali Kayhan Kavas ise "Uşak Üniversitesi'nin kuruluşundan bu yana ikinci bahar şenliğini kutluyoruz. Üniversitenin gelişmesi ile birlikte bundan sonraki bahar şenlikleri daha çok aktivitelerle kutlanacak. Üniversitemizin gelişen potansiyelinden Uşak halkımız bundan sonra daha iyi faydalanacak. Bir takım sıkıntılar mevcut. Ancak en kısa sürede bu sıkıntıları aşacağımıza inanıyorum" dedi.

(KY-YK)

10.05.2007 17:53 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title