Haberler

Uşak'ta Hıdrellez Coşkusu

Uşak Belediyesi Tarafından Ilıcaksubaşı Mesire Alanında Hıdrellez Şenlikleri Düzenlendi. Şenliklerde Yaklaşık 5 Bin Kişiye Hıdrellez Pilavı Dağıtıldı. Sabahın Erken Saatlerinde Başlayan Şenliklerde Müzik Eşliğinde Uşaklılar Doyasıya Eğlendi.

Uşak Belediyesi tarafından Ilıcaksubaşı mesire alanında hıdrellez şenlikleri düzenlendi. Şenliklerde yaklaşık 5 bin kişiye hıdrellez pilavı dağıtıldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan şenliklerde müzik eşliğinde Uşaklılar doyasıya eğlendi.

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın şenliklerde yaptığı konuşmasında dostluk ve birliktelik mesajları vererek Uşak'ta huzurlu bir şekilde yaşamak için tüm Uşak halkının ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Uşak'ın her geçen gün hem Türkiye hem de Dünyaya açıldığını dile getiren Başkan Apaydın, "İlimizin tanıtımı için hem ulusal hem de uluslar arası platformda yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Şu anada ilimiz tüm dünyada tanınmaktadır. Bu başarıyı ilin yöneticileri olarak halktan aldığımız destek ile Başka Vali Kayhan Kavas olmak üzere hem belediyemiz hem de tüm sivil toplum örgütlerimiz başardık. Büyük değişim yaşayan ilimizin her geçen gün daha da çok gelişmesi Uşaklı hemşehrilerimizin büyük desteği gerekmektedir. Halkımız desteğini verdiği sürece biz idareciler olarak ilimizi en üst düzeye ulaştıracağız" dedi.

Uşak'ın son nüfus sayımı ile birlikte Ege'de büyük illerin arasında yerini aldığına dikkat çeken Başkan Apaydın, " Uşak Üniversitesi, havaalanı, geleceğe yönelik büyük ğprojelerin hayata geçmesi ile birlikte ilimiz hızla değişmektedir. Son nüfus sayımı ile birlikte ilimiz büyük iller arasında yerini almıştır. Yaşanan bu gelişmeler Uşak'ın geleceği açısından büyük önem kazanmaktadır. Yakın tarihte Türkiye'de Uşak'ı tanımayan bir çok kişi varken şu anada ilimize gelmek için can atan kişiler vardır. Bunun en iyi örneği yurt dışından ilimize ziyarete gelen turistlerdir. Amacımız ilimizi tüm dünya ülkelerine tanıtarak dünyaya açmaktır. Bunuda yapacağımız büyük projeler ile gerçekleştireceğiz. 'Uşak Değişiyor' slagonu ile çıktığımız yolda ilimizi görevimizin sonuna kadar çağ atlattırmaktır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından şenliklere müzik ve değişik yarışmalarla devam edilirken, Uşak Belediyesi tarafından 5 Bin kişiye Hıdrellez pilavı dağıtıldı.

(KY-YK)

06.05.2007 19:45 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title