Haberler

Ünlü yorumcudan Fatih Terim'e ortalığı karıştıracak suçlama: Arkasında o yoksa adam değilim

Güncelleme:

Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, Galatasaray'ın gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı camia için Terim'i tehlike olarak gören Uluç, "Fatih Terim'in medyadaki ve sosyal ağlardaki adamları da onun adına her şeyi yazıyorlar. Futbol takımının değil kulübün şu anda Fatih Terim'in eline düşme tehlikesi var." dedi. Öte yandan Uluç, basında çıkan Gomis haberleri için, "Bunların hepsinin arkasında Fatih Terim yoksa ben adam değilim" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de adeta dibe vuran Galatasaray'ı ünlü yorumcu Hıncal Uluç, A Spor ekranlarında değerlendirdi. Uluç, Fatih Terim için çarpıcı ifadeler kullanırken Başkan Burak Elmas'ın tutumunu ise beğendiğini dile getirdi.

Hıncal Uluç'un açıklamaları şöyle:

"GALATASARAY'IN FATİH TERİM'İN ELİNE DÜŞME TEHLİKESİ VAR"

Galatasaray'da bir gerçek var. Fatih Terim sessiz sedasız kenarda oturmuyor. Kısa da olsa hedefinin ne olduğunu belirleyen konuşmalar yapıyor. Fatih Terim'in medyadaki ve sosyal ağlardaki adamları da onun adına her şeyi yazıyorlar. Futbol takımının değil kulübün şu anda Fatih Terim'in eline düşme tehlikesi var. Onun için Burak Elmas'ın bugünkü tutumunu beğeniyorum.

Ünlü yorumcudan Fatih Terim'e ortalığı karıştıracak suçlama: Arkasında o yoksa adam değilim

"FATİH TERİM'DEN ALDIKLARI TALİMATLARLA YAZIYORLAR"

Gomis transferi ortaya çıkınca medyada haberler çıktı hemen Beşiktaş talip, Fenerbahçe de talip. Herkes Gomis'in peşinde. Gaz veriyorlar ki Gomis'in fiyatı yükselsin. Galatasaray eğer alacaksa biraz daha para bassın ya da alamasın. Bunların hepsinin arkasında Fatih Terim yoksa ben adam değilim. Fatih Terim'den aldıkları talimatlarla yazıyorlar.

Ünlü yorumcudan Fatih Terim'e ortalığı karıştıracak suçlama: Arkasında o yoksa adam değilim

"FATİH TERİM, İNKAR EDİLECEK BİR ADAM DEĞİL"

Burak Elmas, Fatih Terim'in takımı nasıl bir enkaza çevirdiğini gördü. Fatih Terim inkar edilecek bir adam değil ama biraz da dinlenmesi lazım. Bu kadar polemiğin içinde oturup kendi kendine 'Sen ne yaptın Fatih?' sorusunu sorup, cevaplandırması lazım.

Ünlü yorumcudan Fatih Terim'e ortalığı karıştıracak suçlama: Arkasında o yoksa adam değilim

"GALATASARAY'A ÇÖP DOLDURDU"

Fatih Terim'in UEFA Kupası sonrası Galatasaray'a bütün dönüşleri bir masraf felaketidir, bir transfer felaketidir. Bu son dönemde Galatasaray'a çöp doldurdu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hıncal Uluç Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

Batuhan Alkaya:

Yahu adam Galatasaray'ın başındayken istediği çoğu oyuncu için yine aynı haberler yapılıp Fenerbahçe ve Beşiktaş devreye girdi, geçen yaz dönemi Gedson için Beşiktaş ciddi çalıştı mesela. Yada kış dönemi İrfan Can için Fenerbahçe dünyayı harcadı. Bunlarıda mı Fatih Terim yaptırdı ? Kendinde söylemişsin adam değilim diye.. değilsin.

34
15
yanıtYanıtla
Özgür Arıca:

Uefa kupasından sonra terim in aldıgı oyunculara bakın bu sadece başarısızlık olamaz uluç haklı terimsaray istemiyorum şu an terimin hamleleri fb bjk ın işine yarıyor ...

26
14
yanıtYanıtla
KOMODO:

haksızda değil hani gerçektende uefa kupasından sonra galatasaraya büyük umutlarla gelen fatih hoca tam bir fiyasko olan transferlerden başka hiçbirşey veremedi maalesef. bundan sonra şampiyonlar ligi geliride hayal ne yapacaklar bakalım

25
11
yanıtYanıtla
Batuhan Alkaya:

Yahu hangi dünyada yaşıyorsunuz, 96-00 de 4 şampiyonluğu vardı takımla, Şuan 8 şampiyonluğu var , daha ne versin ?

yanıt3
yanıt5
Ahmet Gündoğdu:

lan olecen gıdecen hala fatıh terım dusmanlıgı var.başarılı olunca çöp demiyonuz.aslında çöpun alası sızsınız ,sadece çöp arabası farketmıyor senı.

9
23
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Terime kızmıyoruzki sayesinde küme düşünce maçları beleş izleyeceksiniz

yanıt5
yanıt3
Medyum Değilim :

Türk futbolu Aziz'ler, Ali'ler (Ali Şen Ali Koç degil) Fatih'ler var oldugu surece bir adım ileri gitmez.!!

12
8
yanıtYanıtla
Medyum Değilim :

Demekki gerçekleri bir tek ben bilmiyorum bir ben söylemiyorum. Tesekkürler. Hıncal Bey. Cesaretiniz için.!!

11
4
yanıtYanıtla
Kenan Tetik:

Terime kızmayın sayesinde bedava şifresiz maç izleyecek gslılar

6
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title