Haberler

Ünlü Model Ebru Şallı, Mini Elbisesiyle Ayna Karşısında Poz Verdi

Güncelleme:

Yaşadığı sansasyonel aşklarla sık sık gündeme gelen Ebru Şallı, sosyal medya hesabından paylaştığı mini elbiseli fotoğrafıyla takipçilerini mest etti. Şallı'nın bir takipçisi paylaşıma, "İşte bunlar hep pilates." yorumunu yaptı.

Yaşadığı sansasyonel aşklarla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ebru Şallı, ayna karşısında mini elbiseli pozuyla takipçilerini mest etti.

Ünlü Model Ebru Şallı, Mini Elbisesiyle Ayna Karşısında Poz Verdi

"İŞTE BUNLAR HEP PİLATES"

Kusursuz fiziğiyle göz dolduran Ebru Şallı paylaşımına İngilizce olarak, "Mutlu" notunu ekledi. Şallı'nın mini etekli paylaşımı takipçileri tarafın kısa süre içerisinde binlerce kez beğenildi. Ayrıca Şallı'nın takipçileri paylaşımı yorum yağmuruna tuttu. Şallı'nın bir takipçisi, "Ebru Hanım bu ne güzellik, bu ne zerafet." yorumunu yazdı. Başka bir takipçisi ise "İşte bunlar hep pilates." yorumunu yaptı.

Ünlü Model Ebru Şallı, Mini Elbisesiyle Ayna Karşısında Poz Verdi

Ünlü Model Ebru Şallı, Mini Elbisesiyle Ayna Karşısında Poz Verdi

Ünlü Model Ebru Şallı, Mini Elbisesiyle Ayna Karşısında Poz Verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (34)

istemem böyle kısmet istemem yarap:

iskelet gibi bir kadın ne emmeye nede gömmeye yarar birde soyunup midemizi bozuyor

19
10
yanıtYanıtla
kkk:

terbiyesiz

yanıt5
yanıt4
ds:

madem mideni bozuyor niye bakıyorsun süslüman?

yanıt3
yanıt5
KEŞANLI:

Sana ailenle ilgili şu emme , gömme mevzuunda bir şey yazardım da . Bizim midemiz seninki kadar bozuk değil. . . .

yanıt4
yanıt2
SESSİZ:

Kabirde de yaparsın zebanilere beğendirirsin kendini sesin bize gelmez ama o zaman takipçilerin ne yapar bilemem

11
9
yanıtYanıtla
Yavuz:

Şu kadının reklamını yapmayın eşini aldattı sonra gitti yuva yıktı şöylelerini desteklmeyin milette kötü örnek oluyor utanma arlanmada yok!!

16
2
yanıtYanıtla
Aslı:

BENİM ANLAMADIĞIM BU HATUNLAR SOYUNUNCA HEMEN GÜNDEM OLUP, MAGAZİN HABERLERİNE KONU OLUYORLAR. YAZ GELDİĞİNDEN BERİ BENDE PLAJLARDA SOYUNUP BOL BOL RESİM ÇEKİNDİM, RESİMLERİM SADECE INSTAGRAMDAKİ SAYFAMDA KALDI. HİÇ BİR HABER KANALI İLGİLENMEDİ. HALBUKİ BEN BU SAYFADAKİ ÜNLÜLERDEN DAHA GÜZELİM.

13
1
yanıtYanıtla
katmerli deli:

Hiç güzel bir kadın değil. Değil plates, patates tarlasında koşsan da bu kadından bişey olmaz. . .

12
1
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

GÜZEL HATUN

5
7
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Şşşş ebru baksana yemek yol ve agi dahil 2500 lira aylık alıyorum hadi birliktelik yaşayalım ayrıca bu ay 2.5 gün mesaimde var daha ne olsun,fotodaki gibi yatım yok ama iyi YATırırım yani

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title