Haberler

Uluslararası Yarış Festivali'nde İlk Gün Yarışları Tamamlandı

Güncelleme:

Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Eker: "Türk Atcılığı Açısından Önemli Bir Gün"

Son yıllarda Avrupa Yarışçılığı'nın en çok ilgi gösterdiği uluslararası yarış organizasyonları arasında olan Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen geleneksel Uluslararası Yarış Festivali'nde ilk gün yarışları koşuldu.

Uluslararası Amatör Biniciler Federasyonu (FEGENTRI) Amatör Bayan Biniciler Dünya Şampiyonası yarışını, Soner Sökmen sahibi olduğu ve jokeyliğini Rachel King'in yaptığı Pamir kazandı. Jokeyliğini Delphine Garcia Dubois'in yaptığı ve Can Güven'in sahibi olduğu Amsterdam ikinci olurken, Meliha Eliyeşil'in sahibi olduğu ve Berit Weber'in jokeyliğini yaptığı The Buccaneer kendine üçüncü sırada yer buldu.

Uluslararası İstanbul Koşusu'nda Matthias Barth'ın sahibi olduğu ve Alexander Pietsch'in jokeyliğini yaptığı Vanjura birinci oldu. İkinci sırada Lowe Sılver Deal'ın sahibi olduğu ve Richard Kingscote'un jokeyliğini yaptığı Rhythm Of Lıght yer alırken, üçüncülüğü Godolphin'in sahibi olduğu ve Richard Mullen'ın jokeyliğini yaptığı Antara elde etti.

Günün en önemli yarışı olan Uluslararası Arap Atı Yarışçılığı Federasyonu (IFAHR) Koşusu'nu Margreet de Ruiter-Floor'un sahibi olduğu ve Richard Mullen'ın jokeyliğini yaptığı Periander kazandı. İkinciliği Athbah Stud'un sahibi olduğu ve Alan Munro'nun jokeyliğini yaptığı Theoretically elde ederken, üçüncü Trevor Banks'in sahibi olduğu ve jokeyliğini Andreas Suborics yaptığı Forgehill Cosaque oldu.

Korean Racing Authourity Koşusu'nu Oğuz Yalçın'ın sahibi olduğu ve Halis Karataş'ın jokeyliğini yaptığı Domino Effect kazandı. İkinci sırada Serdal Adalı'nın sahibi olduğu ve Ahmet Çelik'in jokeyliğini yaptığı Full Time Lover yer alırken, üçüncülüğü Mustafa Molu'nun sahibi olduğu ve Mehmet Kaya'nın jokeyliğini yaptığı Moluhan elde etti.

Günün son yarışı olan France Galop (FRBC) Uluslararası Anadolu Koşusu'nu Sheikh Hamdan Bin Mohammed Al Maktoum'un sahibi olduğu ve Alan Munro'nun jokeyliğini yaptığı Dordogne kazandı. İkinciliği Pjl Cooper & Heath'in sahibi olduğu ve Andreas Suborics'in jokeyliğini yaptığı Belgian Bill elde ederken, Godolphin'in sahibi olduğu ve jokeyliğini Richard Mullen'ın yaptığı Emirates Champion üçüncü sırada yer aldı.

Yarışları izlemek üzere Veliefendi Hipodromu'nda bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türk atcılığı açısından önemli bir gün olduğunu vurgulayarak, "Bugün Uluslararası Yarış Festivali'nin ilk günü. Bu yıl yarısı yerli, yarısı yabancı 50'nin üzerinde at yarışacak. Bugün ve yarın Türkiye'nin tanıtımı açısından, Türk atcılığının dünyada tartışılması ve takip edilmesi açısından çok önemli bir imkan. Bugün de yetiştirme primleriyle birlikte yaklaşık 1. 5 milyon Euro ikramiye dağıtılacak. Türk atcılığı açısından önemli bir gün ve bunu heyecanla izliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title