Haberler

Türkoğlu Kaymakamı Kartal, Görevine Başladı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine atanan Kaymakam Serdar Kartal görevine başladı.

Türkoğlu ilçesine atanan Kaymakam Serdar Kartal görevine başladı.

Kaymakam Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerine emanet edilen vatandaşlara gelebilecek her türlü olumsuzluğun karşısında olacaklarını söyledi.

Kamu hizmetlerinin ilçeye en verimli şekilde yansıtılması, devletin vatandaşlara şefkati ve güler yüzünün gösterilmesi noktasında ayrım yapmadan hizmet edeceklerini belirten Kartal, şunları kaydetti: "Türkoğlu OSB ve Lojistik Merkezi önceliğimiz olacak. Bu önemli projeleri tamamlayarak ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek istiyoruz. Türkoğlu'nun gelişimine katkı sağlamak için (bende varım) diyen herkese kapımız açık olacak. Asayiş olaylarında özellikle hırsızlık konularına azami özeni göstereceğiz. Bu bizim vazgeçilmezimiz olacak."

Göreve başlayan Kartal'ı, Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan,  Şekeroba Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güneş, Yeşlyöre Belediye Başkanı Sami Üveyik ve Kılılı Belediye Başkanı Mehmet Bezirci ziyaret etti.

1983 Malatya Hekimhan doğumlu olan Kartal, ilköğretimini Elazığ'da ortaöğretimini Malatya'da, yüksek öğrenimini de Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde gördü.

Kartal sırasıyla, İzmir Beydağ, Kahramanmaraş'ın Nurhak ve Amasya Gümüşhacıköy Kaymakamlığı görevlerini yaptı. Son çıkan kararname ile Türkoğlu Kaymakamlığı görevine atanan Serdar Kartal, evli ve 2 çocuk babasıdır. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA / Yerel

Serdar Kartal Kahramanmaraş Türkoğlu Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title