Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Boluspor, İlk İki Haftayı Galibiyetle Kapatarak İyi Bir Hava Yakaladı.

Boluspor, ilk iki haftayı galibiyetle kapatarak iyi bir hava yakaladı.

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Gurubu'nda mücadele eden

Boluspor'un Teknik Direktörü Ali Güneş, Bolu Gazeteciler Cemiyeti'nin Sosyal Tesislerini ziyaret ederek gazetecilerin sorularını cevapladı. Güneş, ilk iki haftada alınan galibiyetle takımın iyi bir hava yakaladığını belirterek, "Yükselme gurubuna iyi başladık. Oyuncularımın morali iyi. Oyuncularımı rehavete girmemeleri konusunda uyarıyorum. Bu hafta oynayacağımız Arsinspor karşılaşması bizim için kolay olmayacak. Bizim için her maç aynı zorlukta geçecek. Biz bunun farkındayız" dedi.

Boluspor'u, Adanademirspor ve Sarıyer'in zorlayacağını anlatan Teknik Direktör Ali Güneş, sözlerine şöyle devam etti: "Gurupta kolay takım yok, ancak Boluspor'u şampiyonluk yarışında Adanademirspor ve Sarıyer'in zorlayacağını düşünüyorum. Bu iki takımla oynayacağımız karşılaşmalar ligin kaderini belirleyecek. Alanya ve Kartalspor da gurubun iyi takımlarından. Biz her maça aynı havada çıkarak kazanmak istiyoruz"

Boluspor taraftarına da övgüler yağdıran Güneş, şöyle konuştu: "Taraftarlar bizi iç ve dış sahada yalnız bırakmıyor. Taraftarlar bizim her şeyimiz. Başarımızdaki en büyük etken onlar. Taraftarlarımız Boluspor sevdalarını sürdürdükleri sürece, takım olarak başarıyı kolay yakalarız. Bir çok takım çalıştırdım, ancak takımına bu kadar bağlı bir taraftar gurubu görmedim. Şampiyonluğu özlemiş Boluspor taraftarına layık olmaya çalışacağız"

Hafta sonu kendi sahasında Arsinspor'la karşılaşacak olan Boluspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Gribal enfeksiyona yakalanan Caner ve Mehmet'in tedavilerinin devam ettiği ve Arsinspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

(BV-AK-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title