Haberler

Turkcell Platinum ile Doğaya Dönüş

Turkcell Platinum, müşterilerine okçuluk, off-road, oryantiring, amatör balıkçılık, doğa fotoğrafçılığı ve olimpik atıcılık aktivitelerinden birini seçerek, sevdikleriyle 90 dakikalık ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor.

Turkcell Platinum, müşterilerine okçuluk, off-road, oryantiring, amatör balıkçılık, doğa fotoğrafçılığı ve olimpik atıcılık aktivitelerinden birini seçerek, sevdikleriyle 90 dakikalık ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor.

Turkcell açıklamasına göre, Turkcell Platinum, müşterilerini aileleri ve sevdikleriyle birlikte zaman geçirmeleri için doğaya çağırıyor.

Turkcell Platinum müşterileri, Yaban Akademi ile yapılan iş birliği çerçevesinde, son zamanlarda büyük ilgi çeken doğa aktivitelerinden okçuluk, off-road, amatör balıkçılık, doğa fotoğrafçılığı, oryantiring ve olimpik atıcılık eğitimlerinin ilk 90 dakikasına ücretsiz katılabilecek.

Ayrıca köpek sahibi Platinum üyeleri köpek psikolojisi ve köpeklerle iletişim konularını içeren eğitim de alabilecek. Platinum üyeleri, ücretsiz eğitimlere Turkcell Platinum uygulamasından rezervasyon yaparak bir yakınıyla katılabilecek.

Ücretsiz eğitimler için Turkcell Platinum uygulamasından rezervasyon yaptırmak yeterli olurken, 90 dakikalık ilk teorik eğitim Yaban Akademi'nin Etiler'deki merkezinde ücretsiz olarak verilecek. Eğitimlerine devam etmek isteyen Platinum müşterileri 90 dakika sonrasındaki ileri seviye derslerini ise yüzde 25 indirimle alacak.

Yaban Akademi'nin Etiler'deki merkezinde olimpik ölçülerde okçuluk eğitim alanları, balıkçılık eğitim sistemi, olimpik atıcılıkta gelişmiş eğitim simülasyon sistemi olan ST-2, tüm teorik eğitimlerin yapılabildiği eğitim salonları, fotoğrafçılık ve görüntü için stüdyolar, Platinum müşterilerin arkadaşları ve aileleri ile birlikte kullanabileceği VIP Lounge yer alıyor. Platinum müşterileri doğa sporları ile ilgili geniş ürün yelpazesine sahip olan Yaban Store'dan istedikleri outdoor ürünleri yüzde 10 indirimle satın alabilecek.

Turkcell Pazarlama Direktörü Dilara Demir Kısakürek, 10 yılı aşkın süredir Turkcell Platinum ile müşterilerinin hayatına hız ve konforun yanı sıra keyif katmaya çalıştıklarını belirterek, "Bu doğrultuda, Platinum müşterilerimizin şehrin ve yoğun iş temposunun stresinden arınacakları, doğada yakınlarıyla birlikte zaman geçirebilecekleri bir iş birliğine imza attık" dedi.

Yaban Akademi ile iş birliği kapsamında, Platinum müşterilerini sevdikleri ve aileleriyle birlikte doğada keyifli zaman geçirmeye davet ettiklerini aktaran Kısakürek, şunları kaydetti:

"Müşterilerimiz, okçuluktan off-road'a, doğa fotoğrafçılığından köpek psikolojisine kendilerini doğa ile bütünleştirecekleri ve yaşam kalitelerini yükseltecekleri pek çok eğitim alabilecek. Üstelik yakınları ile daha keyifli zaman geçirmeye ilk adım olacak bu eğitimler için çok uzağa gitmelerine de gerek kalmayacak. Temel ve teorik eğitimi Etiler'deki Yaban Akademi'de alırken, açık hava etkinliklerine katılarak aktif ve kaliteli vakit geçirebilecek. Turkcell Platinum dünyasına katılarak outdoor eğitimlerimizle birlikte hayatın her alanında sağladığımız ayrıcalıklardan yararlanmak için müşterilerimizin tek yapması gereken Platinum paketlerden kendisine en uygun olanını seçmek."

Yaban Akademi Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Türkoğlu ise amaçlarının; Platinum müşterilerini şehir hayatından çıkarıp doğaya geri döndürecek, yakınları ve aileleriyle geçirdikleri vakti daha değerli kılacak aktiviteler sunmak olduğunu belirterek, "Bu proje ile Platinum müşterileri, yakınları ile birlikte yaşam boyu sürdürebilecekleri hobilere ilk adımı atacak, unutulmaz deneyimler yaşayacaklar. Dünyada artık işteki kariyer kadar sosyal kariyer de önemli hale geldi. Bu proje ile Platinum üyeleri sosyal hayatlarını farklı bir boyuta taşıma imkanı kazanacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title