Haberler

Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A Takımlarından Uşakspor'da Teknik Direktör Timuçin Çuğ, Görevinden İstifa Etti.

Türk Telekom Lig A takımlarından Uşakspor'da teknik direktör Timuçin Çuğ, görevinden istifa etti.

Sezon başından bu yana bir türlü istikrarı yakalayamayan ve sezonun ilk yarısında 4 teknik direktör değiştiren Uşakspor'da ilk yarının son haftalarında göreve getirilen teknik direktör Timuçin Çuğ da istifa etti. Devre arasında kadroda bulunan oyuncuların tamamını gönderip yeni bir kadro oluşturan Uşakspor, Timuçin Çuğ'un istifası ile sarsıldı. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya kampı ile sürdüren Uşakspor kamp sonunda geçtiğimiz pazar günü kendi seyircisi önünde Turgutluspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti. Oynanan futbol ve alınan kötü sonuç camiayı bir kez daha karamsarlığa sürükledi. Hazırlık maçından bir gün sonra teknik direktör Timuçin Çuğ, istediği transferlerin yapılmadığı gerekçesiyle yönetime istifa dilekçesini sundu. Başkan Asım Kalelioğlu da istifayı kabul etti.

Timuçin Çuğ, yaptığı açıklamada, istediği transferlerin yapılmadığını belirterek "Uşakspor'un işi ikinci yarıda çok zor. Öncelikle futbolcuların bu işe inanması gerekiyor. Kendi kapasitelerini artırıp bu takım için mücadele etmek zorundalar. Yönetim ve Uşaklılar iyi niyetli ve Turgutluspor maçında takıma destek verdiler. İkinci yarı Uşakspor'a başarılar diliyorum."

Timuçin Çuğ'un istifasını doğrulayan Uşakspor Kulübü Başkanı Asım Kalelioğlu da, "Timuçin hoca istifa dilekçesini bize verdi. Biz de kabul ettik. Şu an takımı Ergün Kutsal antrenmanlara çıkarıyor. Hoca konusunda birkaç isimle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu iş 15 dakikalık bir iş. Birkaç gün içerisinde yeni hoca ile anlaşıp takımın başına getireceğiz" diye konuştu.

Sezon öncesi İnanç Kurtar ile anlaşan kırmızı siyahlılar, lig başlamadan İnanç Kurtar ile yollarını ayırıp Behiç Funda ile lige başladı. Ardından Mehmet Uzun başkanlığındaki yönetim dağıldı ve Eylül ayı içerisinde olağanüstü genel kurula gidildi. Genel kurulda başkan seçilen Asım Kalelioğlu, Behiç Funda ile yollarını ayırdı. Funda'nın yerine alt yapı antrenörü Ergün Kutsal teknik direktörlüğe getirildi. Kutsal'ın göreve getirilmesinden bir hafta sonra Mehmet Kaya takımın başına geçti. Ancak takımın kötü gidişi devam edince Mehmet Kaya da görevinden istifa etti. Ardından Uşakspor Yönetimi, devre arasına kadar teknik direktör görevlendirilmeyeceğini açıklayarak takımı Ergün Kutsal'a emanet etti. Bu gelişmenin ardından bir hafta sonra takımın başına Timuçin Çuğ getirildi. İlk yarının son iki maçına Çuğ yönetiminde çıkan kırmızı siyahlılarda kötü gidiş devam etti. İlk yarının tamamlanmasından sonra kadroda bulunan oyuncuların tamamına yakını gönderildi, yeni bir takım oluşturuldu. Yapılan transferlerle kadroda ilk yarı forma giyen futbolculardan sadece kaleci Güven, Ekrem, Güray ve Salim kaldı.

Öte yandan, Turgutluspor maçında ayak bileğinden sakatlanan Hayri'nin sağ ayak bileğinde üç kırık olduğu ve sahalardan en az üç ay uzak kalacağı öğrenildi.

(KY-YK-EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title