Haberler

Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt'tan Pes Dedirten Açıklama

Güncelleme:

Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt, son yaptığı paylaşımla "10 yaşından beri kızların üstündeyim, ciğerlerini biliyorum" diyerek pes dedirtti.

Sosyal medya hesabı açıklama yaparak Türk kadınlarına hakaret eden Mehmet Akif Alakurt, kadınlar hakkında son sözlediği sözlerle tüm tepkileri üzerine çekti.

Kendisini haklı bulan bir takipçisinin kendisine attığı mesajı paylaşan Alakurt, "10 yaşından beri kızların üstündeyim" dedi.

TÜRK KADINLARINA HAKARET ETMİŞTİ

"Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin." diyen Mehmet Akif Akif tepki çeken paylaşımlarına devam ediyor.

Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt'tan Pes Dedirten Açıklama

"10 YAŞINDAN BERİ KIZLARIN ÜSTÜNDEYİM"

Türk kadınına hakaret ettiği için tüm tepkileri üzerine çeken Alakurt, kendisine mesaj atarak haklı olduğunu söyleyen takipçisine verdiği cevapla bu kadarına da pes dedirtti. Alakurt, takipçisine "10 yaşından beri kızların üstündeyim arkadaşım ciğerlerini biliyorum" dedi.

Türk Kadınlarına Hakaret Eden Mehmet Akif Alakurt'tan Pes Dedirten Açıklama

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Akif Alakurt Haberler

500

Yorumlar (129)

GÖKTÜRK:

ASİL TÜRK KADINLARINA HAKARET EDEN BU KİŞİYİ DESTEKLEYENLER.KENDİNİZE GELİN.GÜNDEMDEN DÜŞEN REKLAM İÇİN KONUŞAN VE KADINLARIMIZI AŞAĞILAYAN BU ZATTAN KADIN DERNEKLERİ NEDEN ŞİKAYETÇİ OLMUYOR.DESTEK VEREYİM DERKEN KADINLARIMIZA HAKARET EDENLERİNDE HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILSIN.

124
7
yanıtYanıtla
MURAT:

MEHMET AKİF ALAKURT ADAMIN HAM MADDESİ ADAMIN DİBİ HELAL OLSUN

3
70
yanıtYanıtla
OMUUUU:

BENMİİİ

yanıt0
yanıt0
Youm Doğrusöyler:

Senin bacına karına kızına laf atan birini korkuyorsan sende bir bozukluk var demektir

yanıt7
yanıt1
Av.Hanım:

Sana müstehaktır. Ben o kadınların yerinde olsam aynısını yapar seninle oyuncak gibi oynardım. Sünepe herif. Aklını bi tarafından alıp yerine koysan bu hallere gelmezdin. Dağ kaçkını. Doğru insana yanlış yapılmaz. Demek ki baştan aşağı hatasın. Ona rağmen birçok kez yemişsen darbeleri daha çok yersin. Sen üstte olduğunu zannetmişsin de seni beraber olduğun kadınlar altına almışlar haberin yok

54
3
yanıtYanıtla
hümeyra:

Fil , karakter nedir acaba, sen ve senin gibiler anasını bacısını kenara ayırır gerisi hep '''' bilmem ne'''' dir diye karalar, anasına bacısına laf söyleyince çıldırırlar. Bumudur karakterli olmak, saygılı olmak, sahi ya prim verip te sonradan kötülemek nedir. aptal aptal konuşmayın

48
4
yanıtYanıtla
Yalan mı:

Adam haklı dağılın.

22
25
yanıtYanıtla
alkışlıyorum:

tek kelimeyle alkışlıyorum adamı yeminle. ALKIŞŞŞŞŞ. her önünüze gelenin altına yatan karı kızlara az bile demiş adam. namusluları tenzih ederim

11
19
yanıtYanıtla
zehra:

her önüne gelenle yatan erkek namuslu mu? Namus kavramı sadece bu demek mi? Bütün Türk kadınlarını şahsen tanıyor mu? sizin baskılarınız yüzünden çoğu kadın gerçek düşüncesini açıklayamadı. Ama doğru olan erkek kadın düşüncelerimize sahip çıkmamız.

yanıt13
yanıt3
Peh.:

Rekor kırmişsin. Bu dünyada kadinlarin ustünde olmaktan baska hedeflerin misyonun yokmuydu acaba senin? Demekki sende erkekten başka hedefi misyonu duruşu olmayan kadinlarla olduysan normal agzinin yanmasi.gecmiş olsun soğuk bi ayran iç.

25
4
yanıtYanıtla
Tüm 129 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title