Haberler

Tunceli'de Terör Operasyonu...teröristlere Yaşam Malzemesi Temin Eden Kurye Ölü Ele Geçirildi

Tunceli'de terör operasyonu...Teröristlere yaşam malzemesi temin eden kurye ölü ele geçirildi Ovacık kırsalında düzenlenen operasyonda yaklaşık 1 ton yaşamsal malzemeyi teröristlere götüren kurye, teröristlerle çıkan çatışmada iki ateş arasında kalarak öldüTUNCELİ - Tunceli'de terör örgütü...

Tunceli'de terör operasyonu...Teröristlere yaşam malzemesi temin eden kurye ölü ele geçirildi

Ovacık kırsalında düzenlenen operasyonda yaklaşık 1 ton yaşamsal malzemeyi teröristlere götüren kurye, teröristlerle çıkan çatışmada iki ateş arasında kalarak öldü

TUNCELİ - Tunceli'de terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, teröristlere malzeme temin eden kurye, teröristlerde güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildi. Teröristlere yardım eden başka bir kurye ile 2 teröristin ele geçirilmesi için bölgede operasyon devam ettiği ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildiği bildirildi.

Tunceli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz Ovacık İlçesi kırsalında Tunceli İl Jandarma Komutanlığımızca başlatılan operasyon kapsamında bir grup terör örgütü mensubunun erzak temin ederken görülmesi üzerine güvenlik güçlerimiz ile teröristler arasında çatışma yaşanmıştır. Çıkan çatışmada teröristlere malzeme temin eden 1 işbirlikçi/kurye iki ateş arasında kalarak hayatını kaybetmiş, 1 işbirlikçi/kurye ve 2 terörist olay yerinden kaçmıştır. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalar azim ve kararlılıkla sürdürülmektedir" denildi.

Açıklamanın devamında olay bölgesinde yapılan arama tarama faaliyetinde timlerin, 3 adet büyük tüp,100 adet büyük pil, 12 adet kar beresi, 6 adet silah yağı, 1 adet testere, 10 çift mekap ayakkabı, 12 adet çakmak gazı, 5 adet tıraş makinesi, 1 DVD oynatıcı, 24 adet koli bandı, yaklaşık 1 ton un, bisküvi, peynir, yağ, pekmez, şeker, reçel, zeytin konserve ile makarnadan oluşan gıda ve yaşamsal malzeme ele geçirildiği aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ovacık PKK 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title