Haberler

Tuğba Ekinci'den Şok Sözler: Kadın Yüz Vermezse Erkek Taciz Etmez

Güncelleme:

Yeni albümünden sonra röportaj veren Tuğba Ekinci, hiç tacize uğradınız mı sorusuna; "Kadın yüz vermezse hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu" diyerek yeniden gündeme geldi.

Sanat camiasının sansasyonel ismi Tuğba Ekinci yine birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı. 'O şimdi asker' şarkısıyla milyonların hafızalarında yer edinen Tuğba Ekinci 13 yıl ara verdiği müzik sektörüne 'Türkiye'nin Aslanları' albümüyle geri döndü. Ünlü şarkıcı Posta'ya verdiği röportajda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KADIN YÜZ VERMEZSE ERKEK YAPMAZ"

Röportajda 'Hiç tacize uğradınız mı?' sorusuna cevap veren Ekinci, "O konu çok yalan. Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuğba Ekinci Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

Alper:

kastettigii giyim tarziyla tahrik etme olayi sanirim. . yoksa kadinlarda gelsin bana laf etsin birisi diye sokaklarda dolasmaz. . . basortusu belki sart olmayabilir ama vucut hatlarini belli etmemelleri gerektigi Kuran da cok acik bir emir . . guzel olmayan bazi kizlar egolarini koruyabilmek adina vucut hatlarini belli etmeye calisiyor olabilir bana da bakan var diyebilmek icin. . adam bakar ama bir iki gun kullanip atilacak bisey diye bakar. . herkes iffetli olsun en dogrusu o. . .

1265
4
yanıtYanıtla
ftfh:

Millet iffeti senden mi öğrenecek. Burası laik ülke Alpercik burada dini kurallar geçmez. Ortaçağ zihniyetinden kurtulunca cevap yazmayı dene

yanıt6
yanıt835
Alper:

sen gerizekali oldugun icin dogruyu yanlisi benden ogrenceksin kus beyinli. . . dini kurallara uysan ne uymasan ne salak . . cehennemin dibine gitsen bana ne cennetin tepesine gitsen bana ne sigir . . . ne salak tipler var ya. . .

yanıt0
yanıt0
Mu-ay:

Yüz. Veren var. Vermeyen var VERMEYENLERE. SORMAK. LAZIM

835
0
yanıtYanıtla
doğukan:

kaybedilmiş şöhretlerini böyle kazanmaya çalışıyorlar. sonuçta gündemde kalan para kazanır bu da gündemde kalmaya çalışıyor. hiç bir açıklaması olamaz bu söylemleri destekleyen insanları anlamıyorum ben. bugun başkasının yarın sizin başınıza gelebilir bu taciz olayları. sizin karınızın başına gelse kuyruk salladı ondan dolayı olmuş hak etmiş mi diyeceksiniz yoksa namus diye öldürmeye mi gideceksiniz yapmayın beh kardeşim. desteklemeyin o kadar tacize ugrayan insanın hakkına girmeyin bu kadar net

684
1
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Eh bu hatunun modası gecti artık sermayesi önceden vücutuydu oda bitti.şimdi diliyle bir yerlerde kalmaya calışıyor.basında yaltakcısı

650
1
yanıtYanıtla
ali:

Tecavüze uğrayan bebekler de mi, erkek çocukları da mı yüz verdi. Bu cahilce görüşü bir de destekleyenler var. Bakın yapmayın yarın sizin ananızı, bacınızı taciz ederler.

636
0
yanıtYanıtla
levent:

ne biçim bir insan ya saçmalık resmen o kadar taciz oluyor tecavüz oluyor ne yüz vermesi ya normal yolda yürüyen kadını taciz ediyorlar dahası var kediye küçücük kız, küçücük oğlan çocuklarına oluyor bu tacizler hepsi mi yüz verdi. onun bu söylemleri ancak sapık insanlara destek çıkacak niteliktedir bence bu sözlerinden dolayı yargılanmalıdır.

623
1
yanıtYanıtla
ASLI:

TECAVUZE UĞRAYAN 4-5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARDAMI KUYRUK SALLADIĞINDA OLDU. KADINLARIN YÜZ KARASI. TİPİK CAHİL YALAKACI AKP SEÇMENİ.

446
4
yanıtYanıtla
ali:

Gündeme gelmek için iyice saçmaladı. Zaten ömrü böyle saçmalıklarla dolu

364
2
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title