Haberler

Trabzonspor'un İşi Artık Daha Zor

Trabzonspor'da, Brezilya'nın Internacional Takımından Transfer Edilmek İstenen Fernandao ve Alex'in Dubai Cup'ta Üstün Performans Sergilemesi Bordo-mavili Yönetimin İşini Zorlaştırdı.

Trabzonspor'da, Brezilya'nın Internacional takımından transfer edilmek istenen Fernandao ve Alex'in Dubai Cup'ta üstün performans sergilemesi bordo-mavili yönetimin işini zorlaştırdı.

Internacional kulübüne Fernandao ve Alex için son bir teklif sunan ve Dubai Cup sonrası verilecek cevabı bekleyen yönetim, Brezilya kulübünün Dubai Cup'ta finale çıkması üzerine iki futbolcunun transferinden tamamen vazgeçme noktasına geldi. İnternacional kulübünün dün akşam Stuttgart'ı 1 - 0 yendiği karşılaşmada Alex'in bir gol atması, Fernandao'nun da başarılı bir performans sergilemesi, Brezilya kulübünün iki futbolcu için belirlediği fiyatta indirime gitmesini engelledi. Bunun üzerine Brezilya'da alternatif isimler üzerinde yoğunlaşan Trabzonspor yönetimi, İnternacional kulübünün Dubai Cup'taki final maçı sonrası vereceği kesin cevabı bekliyor. Bordo - mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal da yönetime yabancı bir orta saha ve kaliteli bir forvet konusunda baskılarını sürdürüyor.

UMUT: HER MAÇA ÖZEL HAZIRLANIYORUM

Trabzonspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Umut Bulut, her maça özel bir motivasyon ile hazırlandığını söyledi. Umut, sessizliğini Kırıkkalespor maçında bozduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Rakibin kim olduğu benim ve takım arkadaşlarım için önemli değil. Kırıkkalespor müsabakasına büyük bir ciddiyet içerisinde çıktık. Elimizden geleni yaptık. Sonuç olarak farklı bir galibiyet aldık. Ben de 2008 yılına 2 gol atarak başladığım için ayrıca mutluyum. Kırıkkalespor maçına sanki dünyanın en iyi takımına karşı oynayacakmış gibi motive olduk. Benim için karşımdaki takımın ismi önemli değil. Sonuçta karşımızda bir rakip var. Ben kendimi her maça dünyanın en iyi takımıyla oynayacakmışız gibi hazırlıyorum" diye konuştu.

İSTERSEK YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

Kırıkkalespor galibiyetinin kendileri için moral olduğunu söyleyen Umut, "Bu maçla her şey bitmiyor. Önümüzde uzun bir maraton var. Her maçı bir final havasında oynamamız gerekiyor. İnşallah ben de atacağım gollerle takımıma katkı sağlarım. Adana Demirspor maçına da aynı ciddiyetle çıkacağız. Bu müsabakayı kazanarak, hedefimize emin adımlarla ilerleyip kupayı kazanmak istiyoruz. Bunu başarmak demek Avrupa'ya en kısa yoldan gitmek demektir. Ayrıca galip gelirsek taraftarlarımıza güzel bir hediye vermiş oluruz" dedi. Umut, ligde Sivasspor'la zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını da belirterek, "İkinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Rakibimizin artı ve eksilerini iyi biliyoruz. İnşallah Sivasspor'a kendi sahasında ilk mağlubiyeti biz tattıracağız. Şehirde hava çok soğuk ama bu sadece bizim için değil rakibimiz için de dezavantaj. Sonuçta kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Gerçek gücümüzü sahaya yansıttığımız sürece yenemeyeceğimiz hiçbir takım yok" şeklinde konuştu.

MUSA'YA BURSA VE KAYSERİ'DEN TEKLİF

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında oynanan Galatasaray maçında sakatlanan ve uzun zamandır sahalardan uzak kalan Musa Büyük'e Kayserispor ve Bursaspor talip oldu. Musa için Bursaspor kulübünün bordo - mavili takıma resmi teklif yaptığı, Kayserispor'un ise nabız yokladığı belirtildi. Musa Büyük için kesin kararını vermeyen Teknik Direktör Ersun Yanal'ın, bu futbolcunun gönderilmesine izin vermemesi bekleniyor. Öte yandan bordo - mavili takımda istediği forma şansını bulamayan Adnan'a da Kayserispor'dan sonra Sivasspor da talip oldu. Ersun Yanal'ın bu futbolcunun gönderilmesine kesin olarak karşı çıktığı öğrenildi.

17'LİK BARIŞ'A CEYHUN KALKANI

Fortis Türkiye Kupası'nda oynanan Kırıkkalespor karşılaşmasında ilk profesyonel maçına çıkan 17 yaşındaki Barış Memiş, bordo - mavili takımın gözde ismi oldu. Kendisiyle röportaj yapmak isteyen gazetecileri kırmak istemeyen Barış'a, tecrübeli futbolcu Ceyhun Eriş kalkan oldu. Gazetecilere Barış için, "Önce ayakları yere bassın. Ondan sonra bol bol röportaj yaparsınız" diyen tecrübeli futbolcunun tavrı takım arkadaşları tarafından da alkış aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title