Haberler

Trabzonspor - Medical Park Antalyaspor Maçından Notlar...

Trabzonspor - Medical Park Antalyaspor Maçından Notlar..

TRABZONSPOR - MEDİCAL PARK ANTALYASPOR MAÇINDAN NOTLAR...

Yunus Emre SEL/TRABZON, (DHA)

FENERBAHÇE'YE GÖNDERME YAPILDI

Trabzonspor, geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe maçında, bordo mavili futbolculara yapılan ancak verilmeyen fauller skorboarddan tekrar tekrar gösterildi. "Seyirci mi kalacaksınız?" başlığıyla gösterilen sinevizyon, tam 5 kez tekrarlandı. "Takımı destekleyelim" başlığıyla devam eden sinevizyon büyük ilgi gördü.

GÜNEŞ, İKİZLERİ AYIRDI

Bordo mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Medical Park Antalyaspor ile oynanan maçta ikizlerden Pawel Brozek'i 18 kişilik kadroya alırken, Piotr Brozek ise tribünde oturdu. Kardeşine oranla antrenmanlarda daha hırslı gözüken Polonyalı oyuncu da böylelikle ilk kez Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda sahaya çıkmanın sevincini yaşadı. Pawel'in kardeşine oranla daha hazır olduğunu söyleyen teknik direktör Şenol Güneş, "Beşiktaş ile oynadığımız kupa maçında da iyi futbol oynamıştı" diye konuştu. MECBURİ REVİZYON

Bordo mavili takımın teknik direktörü Şenol Güneş, Egemen Korkmaz'ın sakatlığı, Glowacki ile Tayfun Cora'nın ise kart cezalısı olduğu haftada savunmada mecburi revizyona gitti. Tecrübeli teknik adam bu futbolcuların yokluğunda savunmada Giray'la birlikte genç futbolcu Mustafa Yumlu'ya görev verdi. Futbolular sahaya, "Yıldız Teknik Üniversitesi'nin 100. yılını kutlarız" ve "Parkinson hastalığının cerrahi tedavisi olduğunu biliyor musunuz?" yazılı pankart ile çıktı.

4 FUTBOLCUYA PERFORMANS CEZASI

Öte yandan Trabzonspor'da Egemen sakatlığı, Glowacki ve Tayfun ise kart cezalısı olduğu için 18 kişilik kadroya giremedi. Bu futbolcuların dışında Sezer, Piotr Brozek, Mehmet Çakır ve kaleci Bora ise performansları nedeniyle 18 kişilik kadroda tercih edilmediler. Güneş, bu futbolcuların yerine Tolga, Ceyhun, Ferhat, Barış, Yattara, Alanzinho ve Pawel Brozek'i yedek kulübesinde oturttu. Antalyaspor'da ise Necati grip olduğu için, Uğur İnceman ve Deniz Barış ise sakat oldukları için kadroda yer almadı.

BAŞKAN UMUT BULUT'A ÖDÜL VERDİ

TrabzonCell aboneleri tarafından Ocak ayının en değerli oyuncusu seçilen Umut Bulut'a ödülünü maç öncesinde Başkan Sadri Şener verdi. Futbolcuya tebrik eden Şener, başarılarının devamını diledi. Başkan Sadri Şener'in maç öncesinde oldukça heyecanlı oluşu ise dikkat çekti ve uzun süre dua etti.

BURAK'A DESTEK

Trabzonsporlu taraftarlar Ankaragücü maçında oyundan çıkarken küçük bir grup tarafından yuhalanan Burak Yılmaz'a sahip çıktı. Maç öncesi tüm tribünler Burak Yılmaz, lehine tezahüratta bulundu.

TRİBÜNLER TAMAMEN DOLDU

Bu arada hafta içerisinde taraftarlara yönelik destek çağrısı yapan yönetimin bu talebi yanıtsız kalmadı. Bordo mavili tribünlerin çok büyük bir bölümü dolarken, stada gelen tüm taraftarlara bordo mavili bayrak dağıtıldı. Maç öncesi bu bayraklarla görsel şölen yapan taraftarların coşkusu Pawel Brozek'in de dikkatini çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title