Haberler

Trabzonspor, Bursaspor Deplasmanında 3 Puan Hedefliyor

SPOR Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma iddiasını da yitiren ancak sezonu 5'inci sırada tamamlamak isteyen Trabzonspor, 33'üncü hafta mücadelesinde yarın deplasmanda konuk olacağı Bursaspor karşısında 3 puan arayacak.

SPOR Toto Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılma iddiasını da yitiren ancak sezonu 5'inci sırada tamamlamak isteyen Trabzonspor, 33'üncü hafta mücadelesinde yarın deplasmanda konuk olacağı Bursaspor karşısında 3 puan arayacak.

Teleset Mobilya Akhisarspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasıyla Avrupa kupalarına katılma yolu kapanan Trabzonspor, ligde kalan iki haftada 6 puan toplayarak ligi en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyor. Bu noktada yarın deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak olan bordo-mavililer, rakibi karşısında 3 puan arayacak. Saat 16.00'da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmada hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.

9 EKSİK VAR

Trabzonspor'da Bursaspor maçı öncesi 9 eksik bulunuyor. Kart cezalısı Kucka, Hubocan ve Okay'ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Onur, Kamil Ahmet, Castillo, Uğur, Burak ve Rodallega bu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Rıza Çalımbay da Bursaspor karşısında kadroda zorunlu değişiklikler yapacak. Deneyimli teknik adamın son oynanan Kasımpaşa karşılaşmasından farklı olarak Mustafa, Durica, Batuhan, Abdülkadir ve N'Doye'a ilk 11'de forma şansı vermesi bekleniyor.

BURSASPOR İLE 84'ÜNCÜ RANDEVU

Trabzonspor ile Bursaspor, yarın oynayacakları maçla birlikte ligde 84'üncü kez karşı karşıya gelecek. Ligde iki takım arasında bugüne kadar oynanan 83 maçta Trabzonspor'un 42, Bursaspor'un 12 galibiyeti bulunuyor. 29 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor söz konusu maçlarda 124 gol atarken, kalesinde 66 gol gördü.

TRABZONSPOR'UN BURSASPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:

Uğurcan- Pereira, Mustafa, Durica, Novak- Onazi, Batuhan- Abdülkadir, Sosa, Yusuf- N'Doye

SAKAT: Onur, Kamil Ahmet, Castillo, Uğur, Burak, Rodallega

CEZALI: Hubocan, Okay, Kucka

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title