Haberler

Trabzonspor: 1 - Fc Otelul Galati: 1 (İlk Yarı)

UEFA Inter Toto Kupası 3. Turunda Trabzonspor ile Fc Otelul Arasında Yapılan Karşılaşmanın İlk Yarısı 1-1 Beraberlikle Sona Erdi.

UEFA Inter Toto Kupası 3. turunda Trabzonspor ile FC Otelul arasında yapılan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sona erdi.

Yaklaşık 20 bin taraftarının desteğiyle karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 8. dakikada Ceyhun'un golüyle turu geçecek skoru buldu. Ancak bu üstünlüğünü koruyamayan bordo-mavililer, 4 dakika sonra kalesinde beraberlik golünü gördü.

Bu golün ardından rakip kaleye iyice yüklenmeye çalışan bordo-mavililer, geliştirdiği ataklarla aradığı golü bulamayınca ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı.

2. dakikada Gökdeniz'in soldan çıkardığı topla yakın mesafede buluşan Umut'un şutunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

7. dakikada Szekely'in soldan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde iyi yükselen Jula'nın kafa şutunda top yandan auta gitti.

8. dakikada Gökdeniz'in pasında ceza alanı içinde topla buluşan Ceyhun'un yerden şutunda meşin yuvarlak kaleci Grybauskas'ın solundan filelerle buluştu: 1-0.

12. dakikada Trabzonspor'un savunmasının bir türlü uzaklaştıramadığı topu ceza yayı üzerinde önünde bulan Szekely, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1

23. Ceyhun'un pasında, Ayman'ın ceza alanı dışından sert şutunda, top az farkla auta çıktı.

35. dakikada Gökdeniz'in soldan ortasında, ceza alanı içindeki Ersen Martin göğsüyle topu Umut'a indirdi. Bu futbolcunun şutunda top kaleci Grybauskas'ın dizinden döndü.

40. dakikada Gökdeniz'in ortasında, Umut'un kafa vuruşunda savunmanın uzaklaştıramadığı top Ceyhun'un önüne düştü. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Grybauskas, meşin yuvarlağı kornere çelerek tehlikeyi önledi.

Kalan sürede gol olmayınca ilk yarı 1-1'lik beraberlikle bitti.

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Stanislav Suhkina, Evgueni Volnin, Viktor Kulagin (Rusya Federasyonu)

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Tayfun, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun, Umut, Ersen Martin

FC Otelul Galati: Grybauskas, Sirghi, Nogo, Zhelev, Semeghin, Paraschiv, Giurgiu, Szekely, Jula, Stan, Gil Sik Kim

Goller: Dk. 8 Ceyhun (Trabzonspor) Dk. 12 Szekely (FC Otelul Galati)

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title