Haberler

TOGG'un paylaşımı heyecanlandırdı! Yerli otomobil fabrikası hızla yükseliyor

Güncelleme:

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun sosyal medya hesabından Gemlik tesisinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini gösteren bir paylaşım geldi. Heyecan uyandıran paylaşım "Bizi izlemeye devam edin" notuyla yayınlandı.

Türkiye'nin yerli otomobil (TOGG)'un sosyal medya hesabından heyecanlandırıcı paylaşım geldi. "Bizi izlemeye devam edin" notuyla yapılan paylaşımda,çalışmaların tüm hızla devam ettiği belirtildi.

FABRİKA GİDEREK YÜKSELİYOR

Üretim sürecinde, çalışmalar planlar doğrultusunda sürüyor. Yapım aşamasında büyük ölçüde ilerleme devam ederken boya tesisi, gövde tesisi, montaj tesisi, enerji tesisi, artıma tesisi, su işleme tesisi ve giriş binası ile ilgili detaylı bilgiler paylaşıldı. Görüntülerde fabrikanın giderek yükseldiği görüldü.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: Bizi izlemeye devam edin

2022 SONUNDA SERİ ÜRETİM BANDINDAN İNECEK

Yerli otomobilin 2022 yılının sonunda seri üretim bandından inmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde konu hakkında bir açıklama yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank,"Biliyorsunuz fabrikamızın inşaatı başlamıştı. İnşaat son hızda devam ediyor. 2022 yılının sonunda arabalarımızın banttan indirileceğini biz zaten ilan etmiştik. Şu anda o takvimde bir değişiklik gözükmüyor. İnşallah bir aksilik olmazsa 2022 yılının sonunda Türkiye'nin Otomobili'ni seri üretim bandından indiğini görmüş olacağız." ifadelerini kullandı.

TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım: Bizi izlemeye devam edin

FİYATI NE KADAR OLACAK?

"Yerli otomobilin fiyatı ne kadar olacak?" sorusuna da yanıt veren Bakan Varank, "Aracın fiyatı şu andan belli değil. Şunun sözünü veriyor arkadaşlar. Araç kendi sınıfında Türkiye'deki araçlarla yarışacak bir fiyattan piyasaya çıkacak" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

yerli oto Türkiye TOGG Haberler

500

Yorumlar (8)

Özgür Şener:

TOGG, MİLLİ PİYADE TÜFEĞİ; LİSANSLARINI SATIN ALMAKLA YERLİ VE MİLLİ OLUNMUYOR.

21
38
yanıtYanıtla
kadir helvacı:

toggun alamadılar togg daha önceden var olan bir admış bir de dava açmışlar kaybetmişler açtıkları adamda 20 senedir ne ürünleri var ne de müşterileri var demiş :D .20 Senedir uçak tank araba her şeyi üretiyorlar gören duyan yok :DDDD

yanıt22
yanıt25
M. Erol Yüksel:

Zaten sana danışmadan giriştiler bu işlere, lisans nedir ? niye var ? neden alınır verilir ? En önemlisi !... Nasıl yerli ve milli olunur. Tamamen sana danışılmadan yapılan bu yatırımlar beyhude. Fakat kime laf anlatalım dinleyen yok ki Özgür Şener i . Sen yaz abi ben okuyorum senin yazdıklarını... Sıkıntı yok, yaz ki rahatlayasın.

yanıt1
yanıt0
ŞABAN ALİ OCAKCI :

BİR KEREDE ÜLKE İÇİN YAPILAN GÜZEL ŞEYLERE AMA DEMEDEN KULP TAKMADAN ALKIŞLASANIZ OLMAZMI ACABA

8
10
yanıtYanıtla
Hakan Ege:

Umarım halk için hayırlı olur da,pencereden ufka bakıyorum hava gökgürültülü çok karanlık,umarım Ülkedeki gerçek halk kitlesine (tabi imkansız) ulaşır.

5
4
yanıtYanıtla
ahmet başak:

Olumsuz düşünmekten artık vazgeçin, bir kere de güzel düşünün

yanıt0
yanıt0
ŞABAN ALİ OCAKCI :

TOTOTA VEYA HYUNDAİ ÜLKEMİZDE ADAPAZARINDA TÜRK İŞÇİSİ VE MÜHENDİSLERİN KATKISIYLA ÜRETİLMEKTEDİR,ACABA BİR JAPONA VEYA KORELİYE SORSALAR BU OTOMABİLLER KİMİN DİYE BİZİM DEĞİL DERLERMİYDİ?

4
2
yanıtYanıtla
Mehmet Aksekili:

Nedir bu içinize sığmayan vatan hainliği. Senin yaptığın ne var paylaş seni de alkişlayalım.

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title