Haberler

Tika'dan Tacikistan Dışişleri Bakanlığına Donanım Desteği

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Tacikistan Dışişleri Bakanlığına donanım desteğinde bulunuldu.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Tacikistan Dışişleri Bakanlığına donanım desteğinde bulunuldu.

Tacikistan'da faaliyet gösteren yabancı misyonlar ve uluslararası kuruluşların pek çok alanda hizmet aldığı Tacikdipservis kurumunun hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında yeni oluşturulan birimin teknik ekipmanları TİKA tarafından karşılandı. Tamamı gençlerden oluşan 30 kişilik ekibin görev yaptığı birimin sunduğu hizmetler arasında araç kiralama, uçak bileti satışı, çeviri hizmeti, restoranlarda geçerli indirim kartı, ev ve işyeri kiralama, 24 saat hizmet veren çağrı merkezi hizmeti gibi çok sayıda hizmet bulunuyor. Tacikistan Devlet Diplomatik Hizmetler Kurumu bünyesinde faaliyet gösteren şubenin resmi açılışı, Türk Büyükelçisi Ali Rifat Köksal, Tacikdipservis Genel Müdürü Hakimov Mansur Dustmurodovich ve TİKA Koordinatörü Tarık Mete'nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Törende konuşan Büyükelçi Ali Rifat Köksal, Türkiye olarak her alanda Tacikistan'ın yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Daha sonra söz alan Tacikdipservis Genel Müdürü Dustmurodovich ise, TİKA'ya katkılarından dolayı minnettar olduklarını ve önümüzdeki dönemde TİKA vasıtasıyla Türkiye'nin turizm alanındaki tecrübelerinden istifade etmek istediklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tacikistan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title