Haberler

TFF Başkanvekili Servet Yardımcı: Şenol Güneş'e Teklif Götürdük

Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Servet Yardımcı, "Fatih Hoca'dan sonra Şenol Güneş'e teklif götürdük, kulüp kabul etmedi" dedi.

TFF Başkanvekili Servet Yardımcı, TRT Spor'da katılığı programda açıklamalarda bulundu.

Milli takım teknik direktörlüğü hakkında konuşan Başkanvekili Yardımcı, " Fatih Hoca'dan sonra Şenol Güneş'e teklif götürdük, kulüp kabul etmedi. O anda başka da kimse yoktu, Lucescu göreve getirildi. Bizleri tanıyan, en doğru insan olarak Lucescu'da karar kılındı. Takımın başında Türk hoca olmaması beni rahatsız etti ama herkese de teklif götüremezdik. Hocalarımız çalışıyor. Kulüplere de çomak sokmanın bir anlamı yok. Türk hocanın olması hepimizin arzusu" dedi.

"2019'A KADAR BİR DEĞİŞİM YOK"

Yabancı sınırlaması hakkında da konuşan Yardımcı, "Yabancı sorunu, dünyanın konuştuğu bir sorun. FIFA Başkanı ve yetkilileriyle konuştuğumuzda, yabancının sınırlandırılması gerektiğine inanıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanı'nın söylediği gibi 2019'a kadar bir değişim yok" ifadelerini kullandı.

"VİDEO HAKEM SİSTEMİNDEN YÜZDE YÜZ VERİM ALINMIŞ DEĞİL"

Video hakem sistemi hakkında ise Servet Yardımcı, "VAR sorunları büyük ölçüde çözecek. Testlere başladık. Avrupa'da Almanya, İtalya, Portekiz uyguluyor. Hollanda test ediyor. Aceleci davranırsak 'VAR' sistemi önemini kaybedebilir. Video Hakem Sistemi'nden yüzde yüz verim alınmış değil" açıklamasında bulundu.

"PLATİNİ, 'SEÇİMİ KAZANAMAYACAKSIN, ADAYLIĞINI GERİ ÇEK' DEDİ"

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı, seçim sürecini ise şöyle anlattı:

"UEFA'nın eski başkanı Platini, 'seçimi kazanamayacaksın, adaylığını geri çek' dedi. Platini'ye dedim; biz 80 milyonluk Türkiye Cumhuriyeti'yiz. Ligimiz belli. Temsil durumumuz devam etmeli. Geri adım atma gibi bir niyetimiz yok. Platini bana, kazanamayacaksın 4-5 oy çok az bir oy alacaksın. 'Destek yok, geri çekil' dedi. Ben de böyle bir şey mümkün değil. Böyle bir kararı istesem de veremem dedim. Seçim öncesi 25 günlük süreçte 20 ülkeye gittim. Her ülkede destek vardı bize. Bu bana cesaret verdi. Seçime girdik, 4-5 oy anca alırsınız derken 20 küsur oy aldık ama 4 oy farkla kaybettim."

"ARDA ÖNEMLİ BİR YETENEK"

Arda Turan'a da değinen Başkanvekili Servet Yardımcı, "Arda Turan önemli bir yetenek, önemli bir yıldız. Tabii oynaması, hazırlanması lazım. İnşallah ikinci yarı takım bulacak ya da Barcelona'da oynamaya başlayacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Fatih Hoca Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

lisa:

hırsız kafası. . .

0
0
yanıtYanıtla
Focus:

Niye kabul etsinler? Işleyen bir sistemi niye bozsun yönetim? Bir sürü hoca var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title