Haberler

İş yerinde dehşeti yaşatmıştı, yakalandı

Güncelleme:

İş yerinde dehşeti yaşatmıştı, yakalandı İş yerinde tartıştığı adamı silahla bacağından vurup kaçtı, amansız takipten kurtulamadı Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2. el telefon tamiri ve satışı yapan iş yerinde Ozan S. isimli şahsın silahla vurulması olayının şüphelisi olduğu belirlenen Doğan.D.

İş yerinde dehşeti yaşatmıştı, yakalandı

İş yerinde tartıştığı adamı silahla bacağından vurup kaçtı, amansız takipten kurtulamadı

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2. el telefon tamiri ve satışı yapan iş yerinde Ozan S. isimli şahsın silahla vurulması olayının şüphelisi olduğu belirlenen Doğan.D. Alanya'da saklandığı ikamette yakalandı.

Olay, 17 Eylül tarihinde Manavgat Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan 2. el telefon tamiri ve satışı yapan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre telefonunu yaptırmak amacıyla işyerinde bulunan Ozan.S., işyerine gelen 3 kişi ile tartıştıktan sonra bıçak çekti. Şahıslardan birisi de tabanca ile O.S'yi bacağından yaraladı.

Olayı gerçekleştirenler otomobille kaçarak izlerini kaybettirdi.Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Olay yerindeki tanıkların ifadeleri ve çevredeki güvenlik kameralarından ateş eden şahsın Doğan D. olduğunu belirleyen ekipler, Doğan D. ve yanındakileri yakalamak için çalışma başlattı.

Asayiş Büro Amirliği ekiplerince 2 kez kıstırılan Doğan D. ve arkadaşları, ekiplerin dur ihtarına uymayarak trafik güvenliğini tehlikeye atarak kaçmayı başardı. Geçen hafta Sarılar Caddesinde ekipler tarafından kıstırılan şüpheliler, dur ihtarına uymazken, kaldırıma çıkıp karşı yönden gelen araca çarparak ekiplerin elinden kaçtı. Şüphelilerin kullandığı aynı zamanda olayda kullanılan araç kaza yapmış vaziyette Güzelyalı mahallesinde terk edilmiş olarak bulundu. Doğan D.'nin olayda kullandığı tabancanın da gömdüğü yerden çıkarıldığı bildirildi.

Alanya'da yakalanarak Manavgat'a getirilen Doğan D., emniyetteki sorgusunda Ozan S. ile aralarında 3-4 yıl önceye dayanan husumet olduğunu, konuşmak için geldikleri telefoncuda bıçak çekerek üzerlerine yürümesi üzerine gayri ihtiyari olarak tabanca ile ateş ederek yaraladığını pişmanlık duymadığını söylediği bildirildi.

Doğan Dalkıran, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Alanya Cezaevine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Cep Telefonu Manavgat Antalya Alanya 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title