Haberler

    Ünlü rapçinin tüm sosyal medya hesapları yasaklandı!

    Güncelleme:

    Kanye West Twitter ve Instagram hesapları kısıtlandı. Ünlü rapçinin şirket politikalarını çiğneyen paylaşımlar yaptığı belirlendi.

    Tüm dünyada tanınan ve rap dünyasının en önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen Kanye West, Twitter'dan uzaklaştırıldı. Ünlü rapçinin Twitter hesabı, yaptığı paylaşım yüzünden askıya alındı. Instagram hesabı sadece bir gün önce kısıtlandığı için West'in adeta "sosyal medyasız" kaldığını söyleyebiliriz.

    Twitter ve Instagram, Kanye West hesabını kısıtlıyor

    Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyada popüleriteye sahip olan Kanye West (yeni adıyla Ye), Yahudi karşıtı paylaşımlar yapmakla suçlanıyor. Geçtiğimiz gün paylaştığı bir açıklamanın şirket politikalarını ihlal ettiğini söyleyen Twitter, ünlü rapçinin hesabını askıya aldı.

    Welcome back to Twitter, my friend!

    — Elon Musk (@elonmusk) October 8, 2022

    Kanye West'in paylaşımı Yahudi karşıtlığı olarak nitelendirilse de, şarkıcı kendini farklı bir şekilde savundu. Ye'nin açıklamasına göre bu paylaşım herhangi bir sorun içermiyor, çünkü "siyah insanlar da aslında Yahudi kökeninden geliyor".

    https://shiftdelete.net/twitterdan-elon-muska-ters-kose-44-milyar-dolari-reddetti

    Twitter hesabının askıya alınması ilginç olsa da, sorun burada bitmiyor. Kanye West'in Instagram hesabı sadece bir gün önce kısıtlandı. Instagram'dan yaptığı paylaşımda, Sean Combs isimli rapçi Diddy'nin Yahudiler tarafından kontrol edildiğini iddia eden West, Meta'nın kurallarını çiğnemekle suçlandı.

    Instagram hesabının kısıtlanmasının ardından Twitter'a dönen ve Mark Zuckerberg'i suçlayan ünlü rapçi, Tesla CEO'su Elon Musk tarafından karşılandı. West'in 2020'nin sonlarından bu yana Twitter'dan açıklama yapmadığını göz önünde bulunduran Musk, "Twitter'a tekrar hoşgeldin dostum" diye yazdı.

    Kanye West'in Instagram hesabının tam olarak kapatılmadığını hatırlatalım. Kısıtlama sonrasında West'in DM atması, yorum veya gönderi paylaşması engellendi. Fakat Twitter engeli tüm hesabını etkilemiş durumda.

    Peki siz Kanye West Twitter hesabı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Kanye West Instagram Twitter Haberler

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

    Bakmadan Geçme

    Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title