Haberler

The Sims Filmi Geliyor!

Güncelleme:

Oyun dünyasının en ikonik ve sevilen simülasyon serilerinden biri olan The Sims'in filmi yapılıyor. Margot Robbie'nin yer alacağı film, oyuncuların aşina olduğu deneyimi beyaz perdeye taşıyacak.

Oyun dünyasının en ikonik ve sevilen simülasyon serilerinden biri olarak bilinen The Sims oyuncuların kendi karakterlerini oluşturup bir yaşam simülasyonu deneyimlemelerini sağlıyor. Ortaya çıkan yeni bilgilere göre The Sims filmi geliyor!

The Sims filmi yapımında Margot Robbie yer alacak

Sevilen oyunun dünyası beyaz perdeye taşınıyor. The Sims filmi yapımında, Loki'nin yaratıcı yönetmeni Kate Herron görev alıyor. Herron, The Sims'in derinliklerine inerek, oyuncuların aşina olduğu deneyimi filme aktarmak için Briony Redman ile birlikte senaryo üzerinde çalışacak. Film, Margot Robbie'nin LuckyChap prodüksiyon şirketi tarafından desteklenecek.

The Sims filmi, EA'nın da katkıda bulunacağı bir iş birliği içeriyor. EA, yaratıcı ve yapım sürecine dahil olacak, ancak tam olarak ne kadar yetkiye sahip olacağı henüz net değil. Bir uyarlama söz konusu olduğunda orijinal işin yapımcılarının uyarlamaya dahil olmadığında, işin değerlendirmeleri olumsuz olabiliyor (bkz. Avatar: The Last Airbender)

The Sims serisi, 2000 yılında piyasaya sürüldüğünden beri milyonlarca oyuncuyu bünyesinde tutmaya devam etti. Seri, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan ve oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bir simülasyon klasiği olarak öne çıktı.

Ubisoft Bahar İndirimleri başladı!

The Sims filmi, oyununun sadık hayranlarının yanı sıra sinema severlerin de dikkatini çekecek ve sanal dünyanın gerçek dünyayla birleştiği eşsiz bir macerayı sunacak.

Goth ailesinin hikayesini görmemiz mümkün olabilir mi? Sizce filmde Margot Robbie de yer alır mı? Siz ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Margot Robbie Teknoloji Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title