Haberler

    Samsung Galaxy Golden'ın Basın Görseli Sızdı

    Güncelleme:

    Samsung'un üzerinde çalıştığı yeni döndürülebilir kapaklı ve çift ekranlı telefonun basın görseli ve özellikleri sızdı.

    Furkan Yaldız - - Dev akıllı telefon üreticilerinden biri olan Samsung'un, Android işletim sistemli ve kapaklı yeni telefon üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Önceleri Galaxy Folder olarak adlandırılan bu telefon, daha sonrasında Galaxy Golden adını taşımaya başlamıştı. Yeni gelen sızıntı ise Galaxy Golden'ın basın fotoğrafını gösteriyor. SCH-W789 model numarasına sahip olan cihazın teknik özelliklerine değinecek olursak;

    Orta seviye olarak karşımıza çıkan bu cihaz 3.3 inç büyüklüğünde ve HVGA çözünürlüğünde ekrana sahip. 1.2 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili telefonda 1 GB Ram ve microSD kart yuvası bulunuyor. Galaxy Golden'ın arka tarafında ise 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Android 4.1 Jelly Bean sürümü yüklü olarak gelecek olan cihaz, Çin'de China Telekom üzerinden satışa sunulacak. Bu telefonun diğer pazarlara giriş yapıp yapmayacağı ise henüz bilinmiyor.

    Furkan Yaldız - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title