Haberler

    Nba 2k14'ün Müziklerini Lebron James Seçti

    Basketbol severlerin merakla beklediği NBA 2K14 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

    Emre Çetinkaya - - Ülkemiz de dahil olmak üzere dünyadaki birçok ülkede basketbol severlerin en çok tercih ettiği oyunlardan biri olan NBA 2K serisinin yeni oyunu NBA 2K14 yakın bir zaman sonra piyasaya sunulacak. 2K Sports ve Euroleague Basketball'ın ortak yapmış oldukları duyuru ile birlikte Türk takımlarının da yer alacağını öğrendiğimiz NBA 2K14'ün içerisinde çalacak olan müzikleri ise tanıdık bir isim seçiyor.

    Serinin daha önceki oyunlarını oynadıysanız eğer oyunun içindeki müzikler dikkatinizi çekmiştir. Her yıl kullanıcılarının çok memnun kaldığı "NBA 2K Soundtrack" listesini bu yıl NBA'de dört kez MVP olan ve oyunun aynı zamanda kapak yıldızı da olan LeBron James ayarlıyor.

    NBA 2K serisinde ilk defa böyle bir şey olduğunu ve oyunun şarkılarını seçen ilk kapak yıldızı olmaktan onur duyduğunu söyleyen LeBron James'in oyun için seçtiği 20 şarkı ise şöyle;

    -Big Krit - "Cool 2 be Southern"

    -Cris Cab - "Paradise (On Earth)"

    -Coldplay - "Lost!"

    -Daft Punk (feat. Pharrell Williams) - "Get Lucky"

    -Drake - "Started from the Bottom"

    -Eminem - "Not Afraid"

    -Fly Union - "Long Run"

    -Gorillaz - "Clint Eastwood"

    -Imagine Dragons - "Radioactive"

    -Jada Kiss (feat. Ayanna Irish) - "Can't Stop Me"

    -Jay Z - "The Ruler's Back"

    -John Legend (feat. Rick Ross) - "Who Do We Think We Are"

    -Kanye West - "All of the Lights"

    -Kendrick Lamar - "Now or Never"

    -Macklemore & Ryan Lewis (feat. Ray Dalton) - "Can't Hold Us"

    -Nas (feat. Puff Daddy) - "Hate Me Now"

    -Phil Collins - "In The Air Tonight"

    -Robin Thicke (feat. Pharrell) - "Blurred Lines"

    -The Black Keys - "Elevator"

    -The Black Keys - "Howlin For You"

    Öte yandan LeBron James'in oyunun kapağında tek başına yer alacağını ve oyunun 1 Ekim tarihinde çıkması beklendiğini söyleyebiliriz.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Lebron James Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title