Haberler

Mafia 3 Duyurulacak

2K Games yeni AAA kalite oyununu tanıtmaya hazırlanıyor.

2K Games yeni AAA kalite oyununu tanıtmaya hazırlanıyor.

Evet belki bu haberi okuduğunuz da, yalan bu haber diyebilirsiniz fakat oyun dünyasını takip eden, yeni haberleri takip eden, düşen sızıntıları bilen bir çok kişi 2K Games firmasının yapacağı duyurunun kesinlikle bu oyun ile ilgili olacağına emin. Take Two firması bildiğiniz üzere son raporlarını yayınladı. Artık yeni haberleri vermenin zamanı geldi.

Take Two firması 2K Games ve Rockstar Games gibi iki büyük firmanın sahibi. Sızan bilgilere göre 2K Games yeni oyunlarını duyurmayı planlıyor. Peki buradan neden Mafia 3 çıkıyor dersiniz. Sebeb şu;

2K Games'in sahip olduğu büyük oyunları kısaca söylemek gerekirse, Beyond Earth, WWE 2K, Borderlands serisi, Evolve, NBA oyunları, X-Com gibi bir çok yapımları var fakat en efsane yapımlar arasında Bioshock serisi ve Mafia serisi var. Tabii ki başka oyunları da efsane değil demiyoruz. Ancak oyuncuların zihinlerine kazınmış 2K Games oyunlarını sorduğumuz da aldığımız yanıtlar çok fazla değişiklik göstermiyor. Yapılan açıklamalara göre Take Two, 2K Games kanadından gelecek AAA bütçeli bir oyun duyurusunu çok yakında gerçekleştirecek. Herhangi bir şekilde detaylar paylaşılmadı fakat muhtemelen bu oyun Mafia 3 olacak.

Mafia 3 Duyurulacak

Mafia 3 için geçenlerde bir çok haber çıkmaya başlamıştı ve şimdi de böyle bir haberin gelmesi akıllarda Mafia 3 oyunundan başka bir oyun olabileceği ihtimalini azaltıyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title