Haberler

    Infinity-O Ekranlı Vivo Z1 Pro Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

    Çinli akıllı telefon üreticilerinden olan Vivo, yeni orta sınıf akıllı telefon modeli Z1 Pro'yu Hindistan'da tanıttı. Farklı donanım seçeneklerine sahip olan modelin fiyatı, 217 dolardan başlıyor.

    Çinli teknoloji üreticileri, sürekli olarak piyasaya yeni bir akıllı telefon modeli sürüyorlar. Bu kez Vivo, yeni modeli Z1 Pro'yu Hindistan'da tanıttı. Delikli bir ekrana ve oyunları 4 boyutlu oynatma yeteneğine sahip olan bu yeni model, uygun fiyatıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

    Orta segment bir akıllı telefon olan Vivo Z1'in satışları internet üzerinden yapılacak ve teslimatlar 11 Temmuz'da başlayacak.

    Vivo Z1 Pro Tüm Özellikleri

    6.53 inç FHD+ (2340 × 1080 piksel) LCD ekran, yüzde 90.77 ekran kasa oranı

    Qualcomm Snapdragon 712 işlemci, Adreno 616 GPU

    4 GB ve 6 GB'lik RAM seçenekleri

    64 GB, 128 GB dahili bellek seçenekleri ve 256 GB microSD desteği

    32 megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığında ön kamera (4.59 milimetre)

    16 megapiksel, f/1.78 diyafram açıklığında ana arka kamera (Sony IMX499 sensör)

    8 megapiksel, f/2.2 diyafram açıklığında 120 derecelik geniş açılı ikinci arka kamera

    2 megapiksel, f/2.4 diyafram açıklığında derinlik odaklı üçüncü arka kamera

    Led flaş

    Parmak izi okuyucu

    Çift SIM desteği

    4G bağlantı desteği

    18 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh batarya

    Android 9 Pie tabanlı Funtouch OS 9

    Oyunların önemli anlarını algılayarak titreyen 4 boyutlu oyun deneyimi

    Ürünün tanıtıldığı Hindistan için fiyatlar belli olmuş durumda. Buna göre; 4GB RAM ve 64 GB dahili belleği olan bir Vivo Z1 Pro'nun fiyatı 217 dolar (yaklaşık 1.200 TL), 6 GB RAM ve 64 GB dahili belleği olan modelin fiyatı 246 dolar (yaklaşık 1.400 TL) ve 6 GB RAM, 128 GB dahili bellekli Vivo Z1 Pro'nun fiyatı ise 261 dolar (yaklaşık 1.500 TL) olarak belirlenmiş durumda.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Haberler

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

    Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

    Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

    Bakmadan Geçme

    Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli?
    15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

    15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title