Haberler

    İett'den Durak Kütüphanesi

    Bağcılar'daki İETT duraklarında yeni uygulama geliyor.

    -

    Bağcılar Belediyesi, vatandaşların duraklarında otobüs bekleme sürelerini değerlendirmesi amacıyla Durak Kütüphanesi uygulaması başlattı.


    Prestij caddelerin hizmete sunulduğu geniş ve kullanışlı kaldırımların yapıldığı Bağcılar'da ilgi gören bir uygulama daha hizmete sunuldu. İlçenin değişik noktalarına kurulan durak kütüphanesi, otobüs bekleyen yolcuların vakitlerini değerlendirmesine yardımcı oluyor.


    20 bin kitap konuldu


    Fatih Mahallesi Kapalı Sokak, Şehitler Parkı, Yıldıztepe Cezine, Kirazlı Metro, Kestane Bahçesi, Bağcılar Meydanı, Ertuğrul Gazi Parkı, Molla Gürani Parkı, Güneşli Meydanı, Kocayusuf Parkı'na kurulan durak kütüphanelerine Bağcılar Belediyesi ekipleri tarafından her hafta iki kez kitap konuluyor. Durak kütüphanelerine toplam 20 bin kitap konuldu.


    Okuma bilinci gelişiyor


    Bağcılar'da öğrencilerin okul dışındaki vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri amacıyla Bilgi Evleri'ni hizmete sunduklarını hatırlatan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni uygulamayla tüm hemşehrilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanması için projeler hazırladıklarını söyledi.


    Bu kapsamda Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi'nde okuma-yazma kursları düzenlediklerini, kültür merkezlerinde okuma etkinlikleri ve yarışmaları yaptıklarını anlatan Çağırıcı, "Hizmetlerimizde eğitime her zaman öncelik veriyoruz. Durak kütüphaneleri projemizde hemşehrilerimizin durakta beklerken vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmelerini istedik. Ortak yaşam alanlarında okuma kültürünün gelişmesi çok önemli. 'Durak Kütüphanesi Projesi' de bu gelişime katkı sağlayacaktır" diye konuştu.


    Kaynak: Sabah



    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Bağcılar Belediyesi Yıldıztepe İett Teknoloji Haberler

    Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

    Son anket yayınlandı! CHP ile AK Parti arasındaki makas iyice açılıyor

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

    İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

    İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

    Bakmadan Geçme

    Ethereum EFT onayı ne zaman, onay gerçekleşti mi? Polis tayinleri ne zaman 2024? #129300 Galatasaray seçimi ne zaman, yarın mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 24 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 24 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 24 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 24 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 24 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 24 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 24 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 24 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 24 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım'ın yönetim listesinde kimler var? İşte Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu!
    Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

    Fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarını artıran teklif yasalaştı

    title