Haberler

Ieee Buildup Oyun Geliştirme Yarışması

"BuildUp BAŞLIYOR" Geçtiğimiz sene ilki gerçekleşen BuildUp yarışması, oyun geliştiricilerin yüzünü bu senede güldürüyor .

"BuildUp BAŞLIYOR"

Geçtiğimiz sene ilki gerçekleşen BuildUp yarışması, oyun geliştiricilerin  yüzünü bu senede güldürüyor . Hepinizin merakla ikincisini beklediğini yarışma , IEEE BuildUp, I·YTE IEEE O¨gˆrenci Kolu tarafından I·zmir Yu¨ksek Teknoloji Enstitu¨su¨ Kampüsü'nde du¨zenlenecek olan ve ilerleyen yıllarda da gerçekleştirilmesi planlanan bir yazılım gelis¸tirme maratonudur.

9-11 Mayıs 2015 tarihleri arasında I·YTE Kampu¨s'u¨nde ikincisi gerc¸ekles¸ecek olan etkinlik, oyun gelis¸tiricileri ve oyun severleri I·zmir'de bulus¸turacaktır.Yetkililerin yaptıkları basın açıklamalarını da sizlerle paylaşmak isterim.

"Bağımsız oyun geliştiricilerinin ve amatörlerin yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri aynı zamanda yatırımcılara ve firmalara yeteneklerini gösterebilecekleri bir platform oluşturmayı hedefleyen IEEE BuildUp, takımlar halinde katılacak oyun geliştiricilerinin organizasyon tarafından belirlenecek bir tema çerçevesinde 48 Saat boyunca sıfırdan bir oyun geliştirmeleri esasına dayanır.48 Saatlik zorlu maraton sonunda tamamlanan oyunlar jüri tarafından Atmosfer, Oynanabilirlik ve Kurgu ölçütleri göz önünde bulundurularak değerlendirilir. Seminerler ve workshoplar ile zenginleştirilecek etkinlik oyun geliştirme dünyasına girmek isteyen herkese bir başlangıç noktası olmayı da hedeflemektedir.

Ülkemizdeki kaliteli yazılımcı ve tasarımcı potansiyelinin ortaya çıkmasına fayda sağlayacağına inanılan IEEE BuildUp, bu sene İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Kampüsü'nde 8,9,10 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.."

TeknoApsis'in bir yazarı ve bir oyun geliştirici olarak orda olacağım, bakalım bu savaşı kim kazanacak .Benim bu etkinlik ilgili tek sözüm var .

"NO KS GEL VS"

Kaynak: TeknoApsis.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title