Haberler

    Helyum'dan Çevre Dostu Yeni Ürün: Ecofont

    Yeni bir ürün olan Ekofont, kartuş/toner maliyetlerini azaltıyor, çevreyi de koruyor!

    Helyum Bİlişim, ECOFONT ürünlerinin Türkiye Tek Distribütörü oldu. Dünya çapında önemli bir yere sahip olan, Trend Micro, USB-K ve Tufin gibi çok sayıda ürünün Distribütörlüğünü üstlenen Helyum Bilişim; ürünlerini çeşitlendirmeye devam ediyor. "Yeşil Baskı" sloganıyla ortaya çıkan Ecofont yazılımı %50 kartuş/toner tasarrufu sağlıyor.

    Avrupa Çevreci Proje Ödülüne sahip olan Ecofont, kurum çalışanlarının ve ev kullanıcılarının çevre bilincini artırmak için bir araç. Ecofont ile yapılan her yazdırma işlemi, gelişmekte olan çevre bilincine de extra bir katkı sağlıyor.

    Ecofont ile karbon salınımını minimuma indiren Türk Telekom CEO'su Gökhan Bozkurt; "İş süreçlerimizi sürdürülebilirlik prensiplerine göre dönüştürüyoruz. [...] Metinlerde kullandıkları delikler sayesinde mürekkep tüketiminde %50'ye varan tasarruf sağlayan Ecofont, Türk Telekom çalışanlarının bilgisayarlarında öncelikli olarak kullanılacaktır." açıklamasını yapmıştır.

    Helyum Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Neslihan Aksun; "Ecofont fontları sayesinde yazdırma işlemi daha az toner kullanımı anlamına geliyor. Üretim ve dönüşüm süreçlerini incelediğimizde bütün bir toner döngüsü için doğal çevreye çok büyük ihtiyaç var. Ortalama 1000 çalışana sahip bir kurum, neden olduğu sera gazı yayılımını yılda yaklaşık 10 ton karbondioksite kadar azaltabilir. Bu şirketlerin ihtiyaç duyduğu tüm bu tonerin döngüsü için kullanılması gereken su miktarı ise maalesef yaklaşık olarak 240.000 litredir. Ne tür boyutlarda tasarruf yapılabileceğini hayal ettiğimizde bu ürünün ülkemizde de olması gerekliliğine karar verdik." dedi.

    Aksun, çevreci tasarımıyla Ecofont bireysel ürünlerin çok yakında Helyum Teknoloji Bayileri ve Teknoloji Zincir Mağazalarında yer alacağını açıkladı.

    Ürünün ücretsiz demo versiyonunu indirmek ve incelemek isterseniz; http: //www.ecofontturkiye.com/indir.php

    Basın bülteninden derlenmiştir.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Türk Telekom Trend Micro Türkiye Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title