Haberler

    Google'dan Sohbahar'a Özel Yeni Doodle!

    Birçoğumuzun özlediği kuru yapraklar, serin havalar ve yağmur mevsimi Sonbahar, Google'ın Sonbahar'a özel bir Doodle'ı ile geldi!

    Birçoğumuzun özlediği kuru yapraklar, serin havalar ve yağmur mevsimi Sonbahar, Google'ın Sonbahar'a özel bir Doodle'ı ile geldi!

    Üzerinden tam olarak bir yıl geçtiği Sonbahar ayı bugün itibariyle başladı. Ağaçlardan dökülen kuru-sarı yaprakların, gece pike yerine yorganların hatta uzun kollu giysilerin mevsimi Sonbahar, Google'ın hazırladığı ve anasayfasında logo yerine yerleştirdiği yeni Doodle ile hatırlatıldı.

    Özel olaylar, günler ve unutulmaz sanatçılar için renkli Google logosu yerine uygun konseptli bir Doodle hazırlayan Google, bu kez de Sonbahar'ı vurguladı. Gündüzün ve geçenin eşit olmasıyla bilinen bugünün özelliği ile artık Güney Yarım Küre'de gündüzler, gecelerden uzun olmaya başlayacak.

    Ülkemizin de yer aldığı Kuzey Yarım Küre'de son baharın başlangıcına özel düzenlenen Doodle'ı hala görmediyseniz, buraya tıklayın.

    Vikipedi:

    Sonbahar, yaz ile kış mevsimleri arasındaki mevsimdir. Güz, Hazan ve Bağ bozumu isimleriyle de anılır. Kuzey yarım kürede Eylül, Ekim ve Kasım; güney yarım kürede ise, Mart, Nisan ve Mayıs aylarına denk gelir.

    Sonbaharın Belirtileri

    Sonbaharda ağaçların yaprakları sararır ve dökülür. Gündüzler kısalır, geceler uzar. Güneş, erken batar. Daha az ısı ve ışık verir. Serin, yağmurlu ve rüzgarlı günlerin sayısı artar. Kış mevsiminin habercisidir.

    Ağaçların yaprakları sararmaya ve dökülmeye başlar. İğne yapraklı ağaçlar (Çam, ardıç vb.) yapraklarını dökmezler. Çiçeklerdeki çiçek sayısı azalır. Etraftaki otlar ve çimenler kurur.

    The post Google'dan Sohbahar'a Özel Yeni Doodle! appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Gündüzler Google Doodle Küre Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title