Haberler

    3500 TL Sistem Toplama (Video)

    3500 TL sistem toplama videomuzda, hem oyun hem de genel performans olarak tatmin edici sonuçlar alan bir PC topladık.

    3500 TL sistem toplama videomuzda, hem oyun hem de genel performans olarak tatmin edici sonuçlar alan bir PC topladık.

    Sistem bileşenleri neler?

    Sistemimizin gücünü AMD Ryzen 3 1300X işlemcisinden alıyor. Baz hızında 3.5 GHz, Turbo ile de 3.9 GHz saat frekansına sahip işlemci, 4 çekirdekli bir yapıda karşımıza çıkıyor.

    Anakartımız ise mATX yapıda olan Asrock AB350M modeli. Fiyat performans oranıyla öne çıkan anakartta, 3200 MHz"e kadar DDR4 bellek desteği, M.2 SSD portu ve 8 adet USB 3.0 bağlantı noktası bulunuyor.

    Sistemimizin en kritik bir diğer bileşeni ise Galaxy GeForce GTX 1060 ekran kartı. Güncel oyunlarda hem 1080p hem de 2K çözünürlükte oldukça başarılı bir performansa sahip bu ekran kartı, 6 GB GDDR5 belleğe sahip. Çift fanlı bir tasarıma sahip kart, Boost ile beraber 1759 MHz"e çıkabiliyor. Sistemde 2x4GB olmak üzere 2666 MHz ve DDR4 yapıda olan Team Dark T-Force RAM yer alıyor.

    Depolama birimi tarafında ise 540 MB/s okuma ve 520 MB/s yazma hızı sunan 250 GB"lık Samsung 850 EVO modelini kullandık. Bizim sistemimizde yer almıyor olsa da, bütçeyi arttırabilen kişiler bu sisteme bir de mekanik disk ekleyebilir.

    Sisteme gücünü 80+ sertifikası ile verimli bir performans sunan 600 Watt"lık Simplicity güç kaynağı veriyor. Son olarak kasa tercihimiz ise Mid Tower yapısıyla karşımıza çıkan Aerocool Aero 300 oldu. 3500 TL sistem toplama

    Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizi video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

    Sistemde yer alan tüm bileşenler

    İşlemci:

    Anakart:

    Ekran Kartı:

    SSD:

    RAM:

    Güç Kaynağı:

    Kasa:

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    Samsung Teknoloji Haberler

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Bakmadan Geçme

    Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
    Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

    Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title