Haberler

2023 Formula Student Çin Yarışması Hefei'de Düzenlendi

Güncelleme:

2023 Formula Student Çin (FSC) yarışması, Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de gerçekleştirildi. Yarış, yeni enerjili araç sektörüne genç yetenek kazandırmayı hedefliyor ve elektrikli otomobil ve sürücüsüz otomobil kategorilerinde toplamda 108 takımın katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, üniversite öğrencilerine yeni enerjili araç teknolojilerini öğrenme ve otomotiv sektörünün geleceğin yeteneklerini keşfetme fırsatı sunuyor.

ÇEKİM TARİHİ: 12 Kasım 2023

1. Etkinlikten çeşitli görüntüler

2023 Formula Student Çin (FSC) yarışması kısa süre önce Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin merkezi Hefei'de düzenlendi.

Yarış arabası tasarım yarışması, yeni enerjili araç sektörüne daha fazla genç yetenek kazandırmayı amaçlıyor.

Elektrikli otomobil kategorisinde 77, sürücüsüz otomobil kategorisinde ise 31 takımın kayıt yaptırdığı etkinlik, yaklaşık 4.000 katılımcıyı kendine çekti.

"Böyle bir yarışmada otomobil sektöründeki en yeni tasarımlar çokça kullanılır."

"Yetenekli kişileri keşfetmek, yetiştirmek ve endüstriyel gelişime dahil etmek istiyoruz. Yeni enerjili araçların teşviki için bu araçlar konusunda yetenekli kişilere büyük ihtiyaç duyulduğundan ülkemizin yeni enerjili araç sektörüne yetenekli kişi yetiştirme çabaları kapsamında 'Formula Student Çin' yarışması düzenlendi."

"Her zaman gençlerin sektörün geleceği olduğuna inanıyoruz. Her üniversiteden onlarca ve hatta yüzlerce öğrencinin katılımıyla bir yıl içinde tasarım taslağından bir otomobil yapmaya çalışacağız. Bu, genç öğrencilerin becerilerini her yönden tam anlamıyla geliştirebilir. 'Formula Student Çin' gençlerle işletmeler arasında iletişim için önemli bir platform haline geliyor."

Etkinlik, üniversite öğrencilerinin en son yeni enerjili araç teknolojilerini öğrenmesine, otomotiv sektörününse geleceğin yeteneklerini keşfedip yetiştirmesine yönelik bir platform sunuyor.

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Hefei'den bildiriyor. (XHTV)

Kaynak: Xinhua / Teknoloji

Anhui Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title