Haberler

    2019'un İlk Ayında Çıkması Beklenen 5 Telefon

    Yeni yılın ilk ayında çıkacak olan ve en çok beklenen beş telefonu içeriğimizde sizin için derledik.

    2019, akıllı telefon piyasası için oldukça ilginç geçecek gibi duruyor. Apple, Samsung, Xiaomi gibi teknoloji devleri bu senenin amiral gemilerini geliştirmeye devam ederken, bir yandan da bu ay içerisinde çıkacak olan telefonların haberleri geliyor. İşte bu ay içerisinde gelecek olan telefonlar arasında en çok beklenenler:

    Honor View 20

    Halihazırda Çin'de Honor V20 olarak yayınlanmış olan Honor View 20, küresel olan 22 Ocak'ta satışa çıkacak. Ön kamerası 25MP olan telefonun çift arka kameralarından bir tanesi 48MP olurken, ikinci kamera Time of Flight sensörü olacak. 6.4 inçlik bir ekrana sahip olacak olan telefonun işlemcisi ise Kirin 980. Ayrıca 4000mAh'lık da bir bataryaya da telefonun dikkat çekici özelliklerinden.

    6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı olan versiyonu 2999 yuan yani yaklaşık olarak 2350 lira olacak olan telefonun 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip olacak olan versiyonu ise 3499 yuan, yani yaklaşık olarak 2730 lira.

    Huawei Y9

    İlk olarak 2018 Ekim'de Çin'de görücüye çıkan Huawei Y9 (2019), 7 Ocak'ta Yeni Delhi'de düzenlenecek olan bir etkinlikle resmi olarak satışa çıkacak. Telefon 6.5 inçlik bir ekrana ve Kirin 710 işlemciye, 3GB/6GB RAM'e, 64GB dahili depolama alanına sahip olacak. Çift arka kameralar 13MP/2MP iken, çift ön kameralar ise 16MP/2MP olacak.

    Samsung Galaxy M Serisi

    Samsung, ocak ayında M serisinin Hindistan'da satışa sunulacağının tüyolarını vermişti. Telefonların isimleri ise M10, M20, M30 olacak.

    Gelen ilk haberlere göre M10, 6.5 inç ekrana, Exynos 7870 işlemciye, 3GB RAM'e sahip olacak olan telefon, Android 8.1 Oreo ile birlikte gelecek. Ayrıca telefonun 13MP arka kamera, 5MP selfie kamerasıyla geleceği de biliniyor.

    M20; 2340x1080 ekrana, Exynos 7885 işlemciye, 3GB RAM'e sahip olacak ve Android 8.1 Oreo ile birlikte gelecek. Dahili depolama alanı ise 32GB/64GB olacak.

    M30'un da M20 ile neredeyse aynı özelliklerle birlikte gelmesi bekleniyor. M20'den farklı olarak 4GB RAM'e sahip olacak olan telefon, 64GB/128GB dahili depolama seçenekleri de sunacak.

    Redmi Pro 2

    Şirketin, Redmi Pro 2'yi 10 Ocak'ta Çin'de piyasaya sürmesi bekleniyor. Dedikodulara göre Redmi Pro 2, firmanın ilk 48MP arka kameraya sahip telefonu olacak ve gücünü Qualcomm Snapdragon 675'ten alacak.

    Lenovo Z5 Pro

    Firmanın Z5 Pro modeli, dünyanın 12GB RAM'e sahip olan ilk telefonu olacak. Telefon daha önce Z'nin satışında gösterilmişti; şirketin ocak ayı içerisinde Z5 Pro'yu da Çin'de yayınlaması bekleniyor. Ayrıca bazı haberlere göre telefon tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak.

    6.39 inçlik, FHD+ AMOLED ekrana sahip olacak olan telefonun kızaklı bir yapıya sahip olacak. Gücünü Snapdragon 855'ten alacak olan cihazda ayrıca parmak izi okuyucu da ekranda olacak.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Çin Halk Cumhuriyeti Cep Telefonu Samsung Teknoloji Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

    Bakmadan Geçme

    Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title