Haberler

Tekirdağ'dan kısa kısa

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'daki taksici esnafı ile bir araya geldi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'daki taksici esnafı ile bir araya geldi.

Muhacir Evi'nde gerçekleştirilen toplantıya Başkan Ahmet Sarıkurt'un yanı sıra Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş ile Çorlu'da bulunan tüm taksi duraklarını temsilen taksiciler katıldı.

Çorlu'daki mevcut taksi duraklarının durumu ve analizi ana başlıklı toplantıda taksi duraklarının yoğunluğu, eski taksi duraklarının durumu, taksi duraklarının iyileştirilmesi, uyuşturucu kullanımına, temin edilmesine yardım eden taksicilerin tespit edilmesi, korsan taksilerle mücadele konusu, duraklardaki genel sorunlar ve çözümleri ve taksi durağı ihtiyacı bulunan bölgelerin tespit edilmesi gibi konular masaya yatırıldı.

Ergene Velimeşespor'un rakipleri belli oldu

Ergene Velimeşespor'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig'de mücadele edeceği grup ve rakipleri belli oldu.

Yapılan kura çekimlerinin ardından hayırlısı olsun dileklerinde bulunan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Geçtiğimiz sezon TFF 3.Ligde büyük bir başarı göstererek TFF 2.Ligine yükselen Ergene Velimeşespor'umuzun yeni liginde mücadele edeceği takımlar belli oldu. Ergene Velimeşespor'umuzun 3.Lig'de olduğu gibi 2.Lig'de de başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu senede özellikle iç saha müsabakalarında Ergene Velimeşlespor'umuza tam destek olmalıyız, unutulmasın ki Ergene Velimeşespor tüm Tekirdağ'ı temsil ediyor" ifadelerini kullandı.

2019-2020 sezonunda TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor'un grubunda, Bandırmaspor Baltok, Sakaryaspor, Tuzlaspor, Eyüpspor, Kardemir Karabükspor, Etimesgut Belediyespor, Ankara Demirspor, Kastamonuspor 1966, Kırşehir Belediyespor, Sivas Belediyespor, Bayburt İl Özel İdare, Van Büyükşehir Belediyespor, Birevim Elazığspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu Futbol Kulübü, Bodrum Belediyesi Bodrumspor ve Utaş Uşakspor yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Sarıkurt Tekirdağ Ergene Çorlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title