Haberler

TBB Başkanı Feyzioğlu: "Yargı Reformu Strateji Belgesinin çıkması konusunda umutluyuz"

İç Anadolu Genişletilmiş Baro Başkanları toplantısında konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Yargı Reformu Strateji Belgesinin çıkması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek çıkması konusunda umutlu olduklarını söyledi.

İç Anadolu Genişletilmiş Baro Başkanları toplantısında konuşan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Yargı Reformu Strateji Belgesinin çıkması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek çıkması konusunda umutlu olduklarını söyledi.

Üçüncüsü düzenlenen İç Anadolu Genişletilmiş Baro Başkanları toplantısına katılmak için birçok ilin baro başkanı Sivas'ta bir araya geldi. Toplantı öncesi kent meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldı. Toplantı bir otelin konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, "Barolarımızın çok büyük çoğunluğu gündemimizdeki Yargı Reformu Strateji Belgesine tam destek vermektedir. Barolarımızın pek çoğunluğu bu belgenin kanunlaşması için elinden geleni yapmaktadır. Ekim ayında inşallah meclisimizin ilk gündem maddesi olarak masaya gelecektir ve sadece biz avukatların dağlar kadar birikmiş sorunlarını çözmek ile kalmayacak, vatandaşlarımızın adliyelerden beklentilerini de büyük ölçüde çözmeye başlayacaktır. Elbette tüm sorunların bir günde, bir kanun ile, bir paket ile çözülmesinin beklemeyelim ama önemli olan ilk adımı atmaktır. Uzaya da gidecek olsanız ilk adımı atıp kaldırıma ayak basmak zorundasınız. Sokağa çıkmak zorundasınız. Şu halde birileri umutsuzluk yaymaya çalışsa da, birileri olmaz niyet yok, iyi niyet yok yapılmaz demeye çalışsa da biz barolarımızın çok büyük çoğunluğu ve emin olunuz avukatlarımızın ezici çoğunluğu ile bu belgenin çıkması için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz ve umutluyuz. Verilen en üst düzeyden sözün gereğinin yerine getirileceğine inanıyoruz" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bankalar Birliği Metin Feyzioğlu İç Anadolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title