Haberler

Ustabaşı, Evinde Misafir Ettiği Hemşehrisini Karısının Yanında Çıplak Bulunca Cinsel Organını Kesti!

Güncelleme:

Tayland'da ustabaşı, misafirine içki almak için evden çıktı döndüğünde ise misafirini karısının yanında çıplak halde bulunca sokak ortasında cinsel organını kesti. Hastaneye kaldırılan adamın cinsel organının köpekler tarafından yenildiği söylendi.

Tayland'da yaşanan korkunç olayda bir fabrikada ustabaşı olan adam evinde kalmaya izin verdiği hemşehrisi Suwit Thipjantha'nın cinsel organını meyve bıçağıyla kesti. Öfkeli adamın, olayı Thipjantha'nın eşine saldırmasından dolayı gerçekleştirdiği iddia ediliyor.

HEMŞEHRİSİNİN EVİNDE KALMASINA İZİN VERDİ

Tayland, kendisiyle aynı yöreden olan Suwit Thipjantha'yı evinde misafir ettikten sonra cinsel organını kesen Permsak Petprasert'i konuşuyor. Ban Pong'taki otobüs montaj fabrikasında çalışan 50 yaşındaki ustabaşı Permsak, hemşehrisi olan 39 yaşındaki işçi Suwit'in evinde kalmasına izin verdi.

EV SAHİBİ İÇKİ ALMAK İÇİN EVDEN ÇIKTI

İki adam, Cumartesi günü bir başka arkadaşlarıyla birlikte evde içmeye başladı. Daha sonra Permsak ve diğer adam, daha fazla içki almak için evden ayrıldı.

Ustabaşı, Evinde Misafir Ettiği Hemşehrisini Karısının Yanında Çıplak Bulunca Cinsel Organını Meyve Bıçağıyla Kesti!

EVE DÖNÜNCE MİSAFİRİNİ ÇIPLAK GÖRDÜ, CİNSEL ORGANINI KESTİ

Alışverişi yaparak geri dönen Permsak, evinden koşarak kaçan eşini ve arkasından şortla gelen Suwit'i gördü. Suwit'i yakalayan ustabaşı, evine aldığı adamın cinsel organını meyve bıçağıyla kesti attı.

CİNSEL ORGANI KÖPEKLER YEDİ

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye gelen yetkililer, kesilen cinsel organı bulamadı. Yerel basına konuşan polis, cinsel organı büyük ihtimalle bir köpeğin götürmüş veya yemiş olabileceğini söyledi.

Tutuklanan Permsak'ın 52 yaşındaki eşi Tin, sarhoş olan Suwit'in kendisin uyurken yatak odasına girip koluna dokunduğunu iddia etti. Tin, evden kaçarken kocasının geldiğini ve bu suçu işlediğini de ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tayland Cinsellik 3.Sayfa Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500

Yorumlar (56)

İslam:

İçkinin sonu

51
8
yanıtYanıtla
içki??:

senin bu kafa da yobazlığın sonu, her şeyi içkiye bağlamayın daha geçen haftalarda ankarada adam kızına tacizde bulundu diye kesti bi adamınkini, o da mı alkollüydü o da mı gavurdu, ankaranın güya müslüman mahallesinde oldu, salak salak algılar yaratmayın ağzınızla için.

yanıt1
yanıt5
içkini konusu bile fena:

Hocam adam içki almaya gitmiş, içmemişler daha, ayıldın

yanıt1
yanıt1
Fırat:

Adam iyi yapmış yapmasınadaa yaptığı yanlış arkadaşını evine çağırıp içki içmesi kimse kusura bakmasın ama adamında suçu büyük kendine şu soruyu sormalı ben evli barklı adamım içki içmek için ben niye arkadaşımı eve çağırıyorum sonucu düşünememiş demekki

42
0
yanıtYanıtla
Duman:

Ne kadar aptalsınız her türlü vahşeti alkışlıyorsunuz. Ülke mahkemelerinin kapısına kilit vuralım o zaman. Herkes birbirini boğazlasın.

13
27
yanıtYanıtla
Selmaf:

Duman denen zevat.senin kafan dumanlı herhalde.veya namus yoksunusun.eminin sen o sarhoş Taylandlı ustabasinin şerefi kadar şeref sahibi degilsin,sahi şerefim namusun sizde ki açıklaması ne.devlet kim ya o saatten sonra.

yanıt10
yanıt1
Sustuklarıma Say:

içki almaya gidiyor yani içki içilen bir ortamda ahlak yok olmuştur zaten

28
11
yanıtYanıtla
FSMTURK:

Yürü be taylandlı ustabaşı. Öl de ölelim parti kur oy verelim meralin yerine seni getirelim ustabaşı????????????

34
5
yanıtYanıtla
YSS:

büyük bir şairsin kardaş

yanıt3
yanıt0
Ebru:

Bu hassas madem, üç adamı evinde ağırlayıp niye içiyormuş?

30
2
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title