Haberler

Tatilleri Acı Bitti

Almanya'dan Tatile Gelen ve Antalya'dan Sonra Tatillerinin Kalan Kısmını Burdur'daki Köylerinde Geçirmek İsteyen Özer Ailesi'nin İki Ferdi Trafik Canavarının Kurbanı Oldu.

Almanya'dan tatile gelen ve Antalya'dan sonra tatillerinin kalan kısmını Burdur'daki köylerinde geçirmek isteyen Özer Ailesi'nin iki ferdi trafik canavarının kurbanı oldu. Antalya'dan iki otomobille yola çıkan aileden baba Osman Özer, kendisini takip eden oğlu Abdurrahman Özer'i göremeyip geri dönünce, bir süt kamyonu ile çarpışan otomobilde oğlu ve 10 yaşındaki torunu Yasemin'in cesediyle karşılaştı.

Kaza, Antalya- Burdur karayolunun 44'üncü kilometresinde bugün saat 11.30'da meydana geldi. Burdur yönünden gelen 42 yaşındaki Mehmet Demirel kullandığı 15 FC 858 plakalı süt kamyonuyla hatalı sollama yapınca, Antalya'dan gelen Abdurrahman Özer yönetimindeki 15 AR 887 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, hurda yığını haline gelen otomobildeki 39 yaşındaki sürücü Abdurrahman Özer ve 10 yaşındaki kızı Yasemin Ceren Özer olay yerinde yaşamını yitirdi. Sürücünün eşi Şengül Özer ve 6 yaşındaki kızı Rana Özer ise yaralandı. Yaralılar, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedaviye alındı. Olay yerine gelen jandarma ve savcı, gerekli işlemleri yaptıktan sonra cesetler cenaze araçlarına alınıp, hastane morguna götürüldü.

Almanya'nın Frankfurt kentinde çalışan ve tatil için Türkiye'ye gelen Özer ailesi, Antalya'daki tatillerinin ardından kalan bir haftalık bölümünü Burdur'un Elmacık Köyü'ndeki evlerinde geçirmek istedi. Antalya'dan iki ayrı otomobille ayrılan Özer Ailesi'nden baba Osman Özer, Çubukbeli Mevkii'nde oğlunun kendisini takip etmediğini görerek, cep telefonu ile aradı. Haber alamayınca geri dönen baba, Antalya- Burdur karayolunun 44'üncü kilometresindeki trafik kazasında oğlu ve torununun cesediyle karşılaştı. Baba Özer ve diğer aile üyeleri, kazanın şokunu üzerlerinden atamazken, cesetlerin iki saatten fazla yolda bekletilmesine tepki gösterdi. Baba Osman Özer, ''Tatilimizin bitmesine bir hafta kalmıştı. Antalya'daki akrabalarımızı ziyaret ettik ve Burdur'a dönüyorduk. Daha sonra Almanya'ya dönecektik. Ben emekliyim, oğlum ise özel bir firmada çalışıyordu. Ailemiz dağıldı. Biz trafik canavarına kurban vermek için mi geldik. Acımız çok büyük'' diye konuştu.

Kazayla ilgili kamyon sürücüsü Demirel, gözaltına alındı.

Erol AKKIR/ANTALYA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title