Haberler

Taşeron İşçiler, İktidar Milletvekillerine Taleplerini Dile Getirdi

Adıyaman’da kamuda çalışan taşeron işçiler, AK Parti milletvekillerine taleplerini dile getirdi.

Adıyaman'da kamuda çalışan taşeron işçiler, AK Parti milletvekillerine taleplerini dile getirdi.

Adıyaman Kamu Şirket Personeli Derneği (KAŞİP) tarafından Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, taşeron işçileri ve AK Partililer katıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Ahmet Aydın, Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Fatih Doğan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Müdürü Osman Aydın, Tut Devlet Hastanesi Müdürü Enver Doğan, KAŞİP Başkanı Mustafa Turan katıldı.

Açılış konuşmasını yapan KAŞİP Başkanı Mustafa Turan, taşeron çalışan işçilerin sayısının 1 milyonun üzerinde olduğunu ve yasal anlamda en korunaksız işçi kitlesi olduğunu dile getirdi.

Taşeron işçilerin çok ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu dile getiren Mustafa Turan, "Bu sıkıntılar maaşların yetersiz ve asgari ücrete endeksli olmasıdır. İş güvenceleri yoktur. En önemli sorunlardan biriside herhangi bir statüden yararlanamamaktır. Bizler taşeron işçilerin hakları için mücadele ettik. Burada hükümetimizin yaptığını inkar etmek olmaz. Kıdem tazminatı denen bişey yoktu ama şimdi emekli olunca kıdem tazminatını kurum ödüyor. Sözleşme süreleri 3 yıla çıkartıldı. Sendikalı olma ve toplu sözleşme hakkı kazandık. İnşallah seçimden sonra asil işi yapan 140 bin kardeşimiz kadrolu olacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Gürsoy ise konuşmasında, taşeron işçilerin emek yoğun çalıştıklarını belirterek, AK Parti hükümeti olarak taşeron işçilerine gereken önemi verdiklerini ve bundan sonrada vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti hükümetin taşeron işçileri yakından ilgilendiren asgari ücretin 1300 TL yapması ve asil işi yapan kişilere kadro verileceği ile ilgili konuştu.

Fırat, 1 Kasım seçimlerinde taşeron işçilerden büyük destek beklediklerini dile getirerek, AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi gerektiğini vurguladı.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ise konuşmasında, Türkiye'nin AK Parti iktidarından önceki durumu ile AK Parti'den sonra ki durumu arasında büyük bir fark olduğunu vurguladı.

Ahmet Aydın, "AK Parti ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü olacak. AK Parti ne kadar güçlü olursa Filistin'de ki kardeşimiz o kadar güçlü olacak. İstiklal ve istikbal için AK Parti'nin tek başına iktidara gelmesi gerekiyor. AK Parti yoğun bakımdaki Türkiye'yi devraldı. Ama şimdi yedi düvelde dim dik ayakta olan bir Türkiye var. Güçlenen Türkiye'nin durdurulması için dış güçler içerideki işbirlikçilerle önümüzü kesmeye çalıştı. Biz kardeşlik dedikçe birileri bölmeye çalıştı. Birileri o ayrımın üzerinden, o fitnenin üzerinden siyaset yapmaya çalıştılar. Bu sorundan beslenenler çözümü istemezler. Onlar için olmazsa olmaz şiddettir. Bu milletin duasıyla birlikte kim karşı durursa dursun, tek başına iş başına gelecek, terörün karşısında ve dış politikada güçlü bir Türkiye diyeceğiz. Bizlerle kişisel problemleriniz olabilir, beni sevmeyebilirsiniz, Ahmet'i, Mehmet'i sevmeyebiliriz. Ancak ne olursa olsun, 1 Kasım'ın tekrarının olmadığını görünüz. 1 Kasım istiklal ve istikbal mücadelesidir. Memleket meselesi olarak görelim, hep birlikte Adıyaman'da 5, Türkiye'de tek başına iktidar diyelim" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title