Haberler

Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi Asfaltlanıyor

Güncelleme:

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin ana arterlerinden biri olan ve altyapı çalışmaları tamamlanan Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi'nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.


Meram'ın ana arterlerinden biri olan Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi'nde sıcak asfalt serimi çalışmalarının devam ettiğini belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Furkandede Caddesi ile Dr. Ahmet Özcan Caddesi arasında yer alan ve ilçemizin güney mahallelerine ulaşımında yoğun olarak kullanılan Taş Camii Uzunharmanlar Caddesi'nde su hattı yenilendi ve altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra sıcak asfalt serimine geçildi. Yaklaşık 800 metre uzunluğundaki bu cadde asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra yeniden trafiğe açılmış olacak" dedi.

Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait diğer ekiplerin çalışmaları da şöyle:
Ali Ulvi Kurucu Mh. 17081 sk. - Yıldız sk.(okul yolu) - ÇayırbağıMh. 17406 sk. - Kaşınhanı İstasyon Mh. – Topraksarnıç Mh. ve Çarıklar Mh. Vatan Caddesi'nde altyapı; Çomaklar Mh.-Yeşiltekke Mh. – Aşkan Mh.- Alavardı Mh. – Kozağaç Mh. –Gülbahçe Mh. -Y.Uhut Mh.- Batı Hadimi Mh. ve Yeni Belediye Binası yanında parke bordür çalışması; Muradiye Mahallesi'de yol açımı-kumlama, Org. Tural Mahallesi'nde yeni yol açma; Konak Cd. - Boyalı yolu, Kızılören Mahallesi'nde tesfiye-dolgu; Osmangazi Mahallesi'nde kanal yapımı; K.AybahçeMh. - Konak Cd. - Toprak Sarnıç Mh.ve Gülbahçe Mahallesi'nde asfalt - alttemel; Harmancık Mh.-AşkanMh.-DedekorkutMh.veK.Aymanas Mahallesi'nde de asfalt yama çalışmaları sürdürülüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meram Belediyesi Fatma Toru Konak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title