Haberler

Tanjevic Türkleri Hala Tanıyamamış

12 Dev Adam'ın Hiçbiri Bekleneni Veremedi, Fakat Başantrenörümüz de İyi Oynayan Oyuncuyu Zamansız Yere Çıkararak, Moralle Coşan Türk Ulusunu Hala İyi Tanıyamadığını Gösterdi.

12 Dev Adam’ın hiçbiri bekleneni veremedi, fakat başantrenörümüz de iyi oynayan oyuncuyu zamansız yere çıkararak, moralle coşan Türk ulusunu hala iyi tanıyamadığını gösterdi.

BOGDAN TANJEVİC: Japonya’daki formundan uzaktı. Çok fazla oyuncu değiştirmesinin sebebini ’enerjilerini tüm turnuvaya yaymak’ olarak açıkladı ama doğru 5’leri bir türlü bulamadı. Zaman zaman stratejik hatalar yaptı. Tam iyi oynayan oyuncuyu çıkartarak, moralle coşan Türk ulusunu hala iyi tanıyamadığını gösterdi.

ENDER ARSLAN: Çok vasat bir görüntü çizdi. Tempoyu yükseltmesi bekleniyordu ama yapamadı. Arzulanan atışları kullanamadı. Geçen yılki performansından uzaktı.

ERMAL KURTOĞLU: Son derece kötü bir turnuva oynadı. Gözlerimiz Japonya’da büyük fedakarlıklarla oynayan Ermal’i çok aradı.

ENGİN ATSÜR: Geçtiğimiz yılki performansından uzaktı. Turnuvanın başında geçirdiği sakatlığın şokunu üzerinden atamamış gözüktü. Sonuna doğru normal görüntüsüne döndü ama o çabaları da yeterli olmadı. En büyük eksiği tecrübesiz oluşu.

CENK AKYOL: Hemen hemen hiç oynamadı. Oynadığı kısa sürelerde ise verimli olması imkansızdı.

ERSAN İLYASOVA: En büyük hayal kırıklığı. Japonya’daki gücünden çok şey yitirmiş. Belli ki, NBA’de kenarda oturmak ona yaramamış. Son derece etkisizdi. Ne şut atabildi ne de en büyük özelliği olan çember altı mücadelelerine girebildi.

SEMİH ERDEN: Çok az süre aldı. Tecrübesizdi. Beklenen verim alınamadı ancak gençliğinden ve fiziğinden istifade etmekte yarar var.

İBRAHİM KUTLUAY: Basketbolumuzun yıldızı oyunun savunma yönünü iyi yaptı. Mücadeleye katıldı. Ama, özellikle kritik maçlarda beklenilen şutları atamadı.

HAKAN DEMİREL: Kötü bir sezon geçirmenin ve oynamamanın acısını çekti. Görev aldığı bölümlerde verimli olamadı.

KEREM GÖNLÜM: Takımın en gayretli ve savaşçı isimlerinden biriydi. Zaman zaman hata yapmasına karşın çalışkanlığıyla olumlu not aldı.

MEHMET OKUR: Çok şeyler beklediğimiz NBA yıldızımız, NBA’deki görüntüsünden uzak bir grafik çizdi. Kendisini All Star yapan dış atışları kullanamadığı gibi, kritik ribaundları alamadı. Maçlara bir türlü ağırlığını koyamadı. Ayrıca, çok istekli görünmedi.

KAYA PEKER: Takımın savaşçı isimlerinden biriydi. Oynadığı sürelerde etkili gözüktü. Ancak, Tanjevic’in ona çok fazla süre vermediği de bir gerçek.

HİDAYET TÜRKOĞLU: Zaman zaman takımın en etkili ismi olarak gözüktü. Fakat, tek başına maçı kurtarmaya çalışması, hatalar yapmasına neden oldu. Biraz daha takım organizasyonuna katkıda bulunması lazım.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title