Haberler

Talihsiz Çocuk Ayağını Yürüyen Merdivene Sıkıştırdı

Kanada'da bulunan Vancouver Havalimanının yürüyen merdivenlerini kullanan 2 yaşındaki çocuğun botu merdiven paletine sıkışınca ayağı kırıldı. Anne o anların fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

Kanada'da annesi Andrea Diaczok ile beraber uçak seyahatinden sonra havaalanında yürüyen merdivene binen iki yaşındaki Julian Lee, ayakkabısını yürüyen merdiven paletine sıkıştırınca ayağı kırıldı.

ANNE DURDURMA BUTONUNA BASTI

Vancouver Havalanında meydana gelen olayda, küçük çocuk ailesi ile merdivenden yukarı çıkarken botu palette sıkıştı, botu parçalanan çocuğun ayağı da kırıldı. 22 haftalık hamile olan anne Andrea, çocuğun aniden paletler arasına sıkıştığını görünce acil butonuna basarak yardım için bağırdığını söyledi.

BOTU BIÇAKLA KESTİLER

Annenin çığlıkları üzerine havaalanı görevlileri bıçak ile botu keserek çocuğun ayağını kurtardı. Hastanede tedavi edilen çocuğun annesi çocuğun botunun fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak aileleri uyardı.


500

Yorumlar (4)

BEKOOOOOO:

GECMIS OLSUN

8
1
yanıtYanıtla
Fatoş:

Allah Allah ekranı aşagı kaydırırken yorumları gördüm “çoğu ruh hastası “ burada yorum yapmış yani olayla alakası yok ( vermezlerse kaçıcam , itfaiyeci amca vs ) ne ayaksınız lan siz ...

5
1
yanıtYanıtla
başkan:

bin defa söylüyoruz gittiğiniz yerlerde çocuklarınız sahip çıkın diye şimdilerde ana ana değil baba baba değil çocuklar hareketli çocukları dizginleyemezsiniz durmadan göz takibi şart ama nerde bu tarz yerlerde kaybolması ruhları bile duymaz bunların anca karşı limana gittikleri yerde belki çocuk için geçmiş olsun aile de bundan sonra daha dikkatli olur inşallah

2
2
yanıtYanıtla
Dede:

Destur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title