Haberler

Süt'ün Zehirlediği 4 Çocuktan Biri Öldü

Esenyurt'ta Geçen Pazartesi Günü Meydana Gelen Olay İddialara Göre Şöyle Gelişti: Fikriye İncederen, 1 Yaşındaki Oğlu Yunus Emre ve 2 Yaşındaki Kızı Ümmü Gülsüm İçin Yakında Bulunan Bir Marketten Kapalı Süt Aldı. Bir Akrabalarının Düğünü Nedeniyle Fikriye İncedere, Kendilerine Misafirliğe Gelen A...

Esenyurt`ta geçen Pazartesi günü meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Fikriye İncederen, 1 yaşındaki oğlu Yunus Emre ve 2 yaşındaki kızı Ümmü Gülsüm için yakında bulunan bir marketten kapalı süt aldı. Bir akrabalarının düğünü nedeniyle Fikriye İncedere, kendilerine misafirliğe gelen akrabalarının çocukları 1 yaşlarında Ceyhun Şen ve Ümit Can İncedere`yle birlikte kendi çocuklarına da sütü içirdi. Saatler sonra aşırı kusma meydana gelen Yunus Emre ve Ümmü Gülsüm, evlerine yakın bulunan sağlık ocağına kaldırıldı. Gıda zehirlenmesi teşhisi koyan doktorlar, Yunus Emre ve Ümmü Gülsüm`ü, Özel Uğur Hastanesi`ne sevketti. İnşaat işçisi baba ve annesi tarafından Özel Uğur Hastanesi`ne kaldırılan Yunus Emre yolda hayatını kaybederken ablası Ümmü Gülsüm tedavi altına alındı. Hastaneye gelen savcının incelemesinde şüpheli bulunan küçük Yunus Emre`nin cenazesi Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Otopsisinin ardından cenazesi yakınları tarafından alınan küçük Yunus Emre, önceki gün Esenyurt`ta toprağa verildi. Kartal`da oturan ve aynı sütten içen 1 yaşlarındaki Ceyhun Şen ve Ümit Can İncedere`de aileleri tarafından kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde müşahade altına alındılar. 2 gün hastanede tutulan küçük Ceyhun ve Ümitcan taburcu edildi. Oğlu Yunus Emre`yi kaybeden ve kızı da ölümden dönen acılı baba Necati İncedere, ¨Sütü eşim burada bulunan bir marketten almış. O gün akrabalarımız da vardı. Onların aynı yaştaki çocukları da içti. Daha sonra onlar gitti. Oğlum ve kızımda aynı anda kusmalar olmaya başladı. Önce sağlık ocağına kaldırdık. Buradaki doktor gıda zehirlenmesi diyerek Özel Uğur Hastanesi`ne sevketti. Ancak Yunus Emre yolda hayatını kaybetti. Diğer kızım da 2 gün hastanede kaldı. Olayla ilgili olarak jandarmaya ifade verdim ve sorumlular hakkında şikayetçi oldum. Davamın peşini bırakmayacağım¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title