Haberler

SÜPER LİG KUTLAMASINDA MAGANDA KURŞUNUYLA YARALANDI

Güncelleme:

GiRESUN'un Eynesil ilçesinde GZT Giresunspor'un Süper Lig'e yükselmesiyle yaşanan kutlamalarda, havaya açılan ateş sonucu evinde ayağına camdan giren mermi isabet eden Hanım Boz (52), yaralandı.

GiRESUN'un Eynesil ilçesinde GZT Giresunspor'un Süper Lig'e yükselmesiyle yaşanan kutlamalarda, havaya açılan ateş sonucu evinde ayağına camdan giren mermi isabet eden Hanım Boz (52), yaralandı. Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu olan ve o anları anlatan Boz, 'Ambulansla hastaneye gittim, çok korktum, Allah kimsenin başına vermesin' dedi.

TFF 1'inci Lig 34'üncü haftası büyük bir heyecana sahne olurken, deplasmanda Tuzlaspor'u 2-1 mağlup eden ve sezonu ikinci sırada tamamlayan GZT Giresunspor, 44 yılın ardından yeniden üst ligde yarışma şansını yakaladı. Giresun'da taraftarlar Süper Lig sevincini evlerinde yaşadı. Eynesil ilçesine bağlı Ören Beldesi Belen Mahallesi'nde kutlamalar sırasında havaya ateş edilmesi sonucu evindeki kanepede yatan Hanım Boz'un ayağına camdan giren mermi isabet etti. İhbarla eve gelen sağlık ekipleri tarafından Boz, ambulansla Eynesil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemelerde merminin camdan girip Boz'un ayağına saplandığı belirlenirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

'ÇOK KORKTUM'

Tedavisinin ardından taburcu olan ve yaşadıklarını anlatan Hanım Boz, 'Ayağımdan kanlar akmaya başladı, ben de bağırmaya başladım. Komşular, 'bir şey yok' diye beni sakinleştirmeye çalıştı. Ambulansa hastaneye gittim, çok korktum, Allah kimsenin başına vermesin. Bizim köyde bunların olmaması lazım? dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Giresunspor Giresun Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title