Haberler

Aykut Kocaman Maç Sonu Açıklamaları Nedeniyle PFDK'ya Sevk Edildi

Güncelleme:

TFF, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı, dün oynanan Akın Çorap Giresunspor maçı sonrası basın toplantısında yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKETTEN SEVK EDİLDİ

Sumudica'nın, Teleset Mobilya Akhisarspor maçında yaptığı sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle PFDK'ya sevkine karar verilirken, Aykut Kocaman'ın Akın Çorap Giresunspor maçının flaş röportaj ve basın toplantısında yaptığı sportmenliğe aykırı hareketler nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada "KAYSERİSPOR Kulübü teknik sorumlusu MARIUSI NINEL ŞUMUDICA'nın 31.01.2018 tarihinde oynanan TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR-KAYSERİSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 36. maddesi uyarınca 01.02.2018 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

FENERBAHÇE A.Ş. teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın 31.01.2018 tarihinde oynanan AKIN ÇORAP GİRESUNSPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakası sonrası flaş röportaj ve basın toplantısında yapmış olduğu "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Aykut Kocaman Kayserispor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

fenev kollanıyor:

kayseri antrenörü ile aykut kocaman benzer açıklamalar yaptılar. aykut PFDKya tedbirsiz sevk edildi. Kayseri teknik direktörü tedbirli (maçları trübünden takip etme cezası) sevk edildi. fenevi Tahkim, PFDK, TFF kolluyor. bütün kurullar febeyi kolluyor. MHK bile hakem atamalarında maça göre eyyamcı hakem atıyor. 2 yıl önce Aziz yıldıvım tehdit etmişti. ondan korkuyorlar

1
5
yanıtYanıtla
MERVİŞ:

Ne boş ne gereksiz adamsınız siz be adamın peltekliğiyle dalga geçen insancıklar oksijen kaybısınız

yanıt3
yanıt1
Yazıklar olsun:

Aykut kocaman transfer bütçesi yok hiç birşey yok adam elindeki kadroyla birşeyler yapmaya çalışıyor koca fener camiası TFF yi elestirecegine Aykut kocaman a kitlenmis durumda yahu kejer satilmasaydi bu adama transfer bile yaptirmicaklardi ayıp ya şampiyon yapmış UEFA da finali son anda kaçırmış 20 yıldır alınamayan kupayı almış ve şuanda ölmüş gebermis Fenerbahçe yi uefadan kısıtlama yapmış Fenerbahçe yi ayakta tutmaya çalışıyor az destek olun nankorler

1
3
yanıtYanıtla
kadıkoy bogası:

ya su adama ya ebedıyen susma cezası yada futboldan men cezası verılsın fenerbahce olarak kurtulalım senden be aykut yeter ne bos konusuyosun

0
3
yanıtYanıtla
Misafir:

Körsün galiba. Senden boğa değil olsa olsa inek olur.

yanıt0
yanıt0
aykuta 3 ay men cezası verilmeli:

Aykut her maçtan sonra ağlayıp duruyor. Bu suni aykuta 3 ay men, aziz yıldıvıma tehditten 3 ay hapis. hadi bir daha tehdit ette göreyim embesiller sizi.

1
1
yanıtYanıtla
KUPAMUZİ İSTEYRUK:

Doğru söyleyeni dokuz köyden değil 19 koyden kovalar iki yıldır mhk TFF el ele BJK yi şampiyon yaptı hakemler f.b düşmanı

2
0
yanıtYanıtla
usta:

keşkeömür boyu men cezası alsa da kurtulsak

2
0
yanıtYanıtla
başkan:

aykut amatör kümede bile hocalık yapamaz! aziz bu takımın içine tükürdü yanlış politikaları ile transfer bile yapamaz hale getirdi 20 senedir bi halt yok ortada taraftarı statdan kovarsın sıkışınca kendi amigolarına mesaj yollyıp birlik beraberlik ayakları yaparsın aziz ve aykut fb nin başına gelebilecek en büyük beladır en son ne zaman cl maçı oynadık hatırlayan varmı ???

1
0
yanıtYanıtla
adasd:

fener buyuk takım adamlar teknik direktörsuz kafaya oynuyor helal olsun

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title