Haberler

Suçüstü Yakalanan Hırsız Sivil Polise "Ben de Şimdi Polis Çağırıyordum" Dedi

Güncelleme:

Adana'da girdiği apartmanda dairenin kilidini sökerek içeri giren hırsız evde bulunan altınları çaldı. Komşuların ihbarı üzerine eve polis gelince, "Burası akrabamın evi, ben de şimdi polis çağıracaktım" demesi şaşırttı.

Adana'da apartmandaki iki dairenin kapı kilit göbeğini sökerek içeri girip altın ve eşya çalan hırsız, sivil polis tarafından suç üstü yakalanınca, "Akrabamın evi burası" diye kendini savunmak istedi ancak polisin "kapı kilit göbekleri sökülmüş" deyince hırsız "Bende şimdi polisi çağırıyordum" dedi ancak gözaltına alınmaktan kurtulamadı.

EVİN KİLİDİNİ SÖKÜP İÇERİDEN ALTINLARI ÇALDI

Hırsızlıktan suç kaydı bulunan Yılmaz K. (45) iddiaya göre, Çukurova ilçesi, Toros Mahallesine gelerek burada bir apartmana girdi. Yılmaz K. yanında getirdiği çantada bulundurduğu aletler ile dairenin kapı kilit göbeğini sökerek içeri girip evden altın ve değerli eşya çaldı.

KARŞI BİNAYA DA GİRMEK İSTEYİNCE KOMŞULAR POLİSİ ARADI

Yılmaz K. daha sonra hemen karşı dairenin kapı kilit göbeğini de sökerek içeri girip hırsızlık yapmak istedi. Bu arada apartman sakinleri ses duyunca polisi aradı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri kısa sürede olay yerine gelip kapısı açık olan daireye girdi.

SİVİL POLİSLERE "BURASI AKRABAMIN EVİ" DEDİ

Polis şüpheliyi suçüstü yakaladı. Polisler sivil olduğu için hırsız zanlısı ekipleri vatandaş zannetti. Şüpheli, polisin "Burada ne yapıyorsun" sorusuna "Bura benim akrabamın evi bir şey istedi de onu almak için gelmiştim" dedi.

HIRSIZ: BENDE ŞİMDİ POLİS ÇAĞIRACAKTIM

Bunun üzerine polis "Peki bu evin giriş kapısının göbeği kırılmış görmedin mi" demesi üzerine "Bende şimdi polis arayacaktım" dedi. Bunun üzerine polis kimliğini çıkartıp "Biz polisiz bizimle merkeze kadar geliyorsun, seni hırsızlık suçundan gözaltına alıyoruz" dedi.

ÇANTASINDAN ALTINLAR ÇIKINCA TUTUKLANDI

Zanlı önce itiraz etti ancak polis çantasında yaptığı aramada daha önceki evden de çalınan altınları ve eşyaları da bularak şahsı emniyete götürdü. Ekipler, şüphelinin çantasının içinde tornavida, levye, pense ve İngiliz anahtarı, evlerin kırılan kapı kilitleriyle birlikte çalınan altın ile diğer eşyaları buldu. Emniyette sorgulanan zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Komik - İlginç Haberler

500

Yorumlar (12)

Ali Gel:

Hırsızlara da idam gelsin ! Düşünsenize 30 yıl çalışıp biriktirdiğiniz paranın çalındığını. Bu da hayatın bir gaspı değil midir ?

10
0
yanıtYanıtla
Nilay:

Bu Adana ne belalı bir şehir

7
1
yanıtYanıtla
ada:

bu adana türkiye sınırından çıkarılmalı. . . adana haberleri hep suç işleme odaklı bir tanede de adam çiksın. . .

5
2
yanıtYanıtla
rüzgar:

lan gevşek bilip bilmeden konuşma orda yaşamadan biemezsin gel 2 gün istersen

yanıt0
yanıt2
NE TESADUF:

HIRSIZI SUÇ ÜSTÜ YAKALARKEN BU ALTIN , İNGİLİZ ANAHTARI VS OLAN ÇANTAYI HIRKIZDAN ZORLA ALMIŞ, TAM 155 İ ARARKEN KENDİSİ SUÇ ÜSTÜ YAKALANMIŞ GİBİ OLABİLİR VE ASLINDA KENDİSİ BİR KAHRAMAN DA OLABİLİR.

1
5
yanıtYanıtla
Texaslı:

Kamere kayıtları oyle soylemıyor ama :)

yanıt3
yanıt0
8. HUDUT GAZILER IGDIR:

sehir merkezinde 100 kirbac vurun sonra salin ertesi gun kendine is bulur valismak icin

5
0
yanıtYanıtla
akapeli:

ölsede hevla yesek.

3
1
yanıtYanıtla
konfiçüşşş:

Atasözlerinde bahsi geçen ''Yavuz Hırsız '' bulunmuştur :)

3
0
yanıtYanıtla
BİR DOST:

KAMERA KAYITLARI DA 31-05-2017 OLMASI AYRI İRONİ

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title